Afbeelding
 

Vrijdag is er weer een Millers borrel!

 
Kom je ook? 16.00 uur treffen we elkaar! Het wordt heerlijk weer.. Een hapje en drankje op het terras is dit keer eindelijk echt mogelijk. 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Ze zijn er! Dé ©-mill bikes!


Op 31 mei is het nationale "FIETS NAAR JE WERK DAG". Een dag die wij niet zomaar voorbij willen laten gaan! Helemaal niet nu we onze eigen ©-mill bikes ter beschikking hebben! Millers kunnen vanaf komende maandag gebruik maken van deze deelfietsen.

Heb jij een afspraak in het centrum van Heerlen? Wil je eens een andere omgeving voor die brainstorm? Of ga je al fietsend je pauze tegemoet? Huur dan een fiets. Verhuur van de fietsen gaat via de dames bij de receptie in gebouw A, uiteraard hanteren we hier ook de 'fair-use' formule. 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Millers BBQ


Terug van weggeweest, de MILLERS BBQ! Dit jaar op donderdag 13 september, noteer deze datum alvast in je agenda, plan je zomervakantie er omheen en geef het door aan je collega's of ©-mill buren. Verdere informatie over hoe, wat, hoelaat en de kosten volgen komende maand!    
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Internationale hamburgerdag


Op 28 mei is het internationale hamburgerdag! Een goed moment om, vanaf nu maandag, twee weken lang 4 verschillende verse hamburgers te serveren in C'licious. Er is keuze uit een kip-, vega-, vis- of runderhamburger. Die wil je zeker niet missen!

Burgers € 3,95 | met friet € 5,00. 
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws