Afbeelding
 

Hey mooie (sportieve) Miller!


Laatste reminder! Zin in een rondje rondom de stad? Niet op de fiets maar met de benenwagen! Limburgs Mooiste organiseert dit jaar namelijk voor het eerst een hardloopwedstrijd naast alle andere (fiets)tourtochten en wel op zondag 27 mei. Er is een keuze een afstand van 5 KM of 10 KM. Om 12.00 uur starten beide tochten, waarbij voorafgaand meegedaan kan worden aan de gezamenlijke warming-up.
 
Heb jij zin om samen met andere Millers de kleur groen en de naam van ©-mill te vertegenwoordigen tijdens deze nieuwe loopwedstrijd? Schrijf je dan in via ons, dan loop je automatisch mee met het Business team van ©-mill. Alle verdere informatie die je wilt weten over de route, programma en tijden tref je hier. Je aanmelden kan tot uiterlijk 13 mei! Heb je nog andere vragen, mail ze!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Toekomst Tour Parkstad


Beste Miller,  

Heb jij je al aangemeld om energiemaker te worden? De selectiedag van Toekomst Tour Parkstad vindt deze zaterdag namelijk plaats bij ons op het ©-mill terrein! De Toekomst Tour is een initiatief van PALET (Parkstad Limburg Energie Transitie). De gezamenlijk ambitie van de acht (Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal) Parkstad-gemeenten is om in 2040 energie-neutraal te zijn.

Maakt jouw hart een sprongetje bij de gedachte aan een groene toekomst gevuld met energievolle projecten? Geloof je erin dat we samen het verschil kunnen maken? En sta je te springen om de duurzame oplossingen in je eigen wijk en omgeving te gaan ontdekken? Dan willen we jou! >> Aanmelden kan t/m morgen!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws