Afbeelding
 

Hey mooie (sportieve) Miller!!

Zin in een rondje rondom de stad? Niet op de fiets maar met de benenwagen! Limburgs Mooiste organiseert dit jaar namelijk voor het eerst een hardloopwedstrijd naast alle andere (fiets)tourtochten en wel op zondag 27 mei . Er is een keuze een afstand van 5 KM of 10 KM. Om 12.00 uur starten beide tochten, waarbij voorafgaand meegedaan kan worden aan de gezamenlijke warming-up.
 
Heb jij zin om samen met andere Millers de kleur groen en de naam van ©-mill te vertegenwoordigen tijdens deze nieuwe loopwedstrijd? Schrijf je dan in via ons, dan loop je automatisch mee met het Business team van ©-mill. Alle verdere informatie die je wilt weten over de route, programma en tijden tref je hier. Je aanmelden kan tot uiterlijk 13 mei! Heb je nog andere vragen, mail ze!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Ontruimingsoefening GEBOUW K - 9 mei


Beste Millers,  
 
Aankomende woensdag 9 mei, zal er een ontruimingsoefening plaatsvinden in Gebouw K. Dit zal tussen 09.00 - 12.00 uur plaatsvinden. De centrale verzamel/calamiteitenplek tijdens deze ontruimingsoefening is het grasveld naast de receptie. 

Het heeft verder geen invloed op andere gebouwen of Millers, dus geen paniek als je gebouw K ziet leegstromen, het is een oefening! Vragen? Stel ze hier!   
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

16 mei - Nieuwe editie Breakfast Club


De Breakfast Club stond natuurlijk al genoteerd in je agenda (woensdag 16 mei). Zo niet, dan zeker doen! Mark Pluijmakers (Presual - huurder in Basecamp) geeft jullie een stoomcursus presentaties maken. Handig, bruikbaar en direct toepasbaar voor iedere Miller. Kom je ook? Meld je dan even aan

"Presentaties: we vinden ze vaak saai, te langdradig of overladen met tekst, maar weten vaak niet hoe we het anders zouden moeten aanpakken. Mark Pluijmakers geeft inzicht in wat wel en niet werkt in presentaties, met praktische tips voor je volgende presentatie." Vragen, uitdagingen of praktijkcases vooraf zijn welkom! (via info@presual.nl).
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

C'licious Hemelvaartsdag dicht

Volgende week donderdag 10 mei is C'licious i.v.m Hemelvaartdag gesloten. Vrijdag 11 mei is C'licious wel gewoon geopend! Vergeet donderdag dus niet je eigen lunchpakket mee te nemen.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws