Afbeelding
 

Oranje tompouce bij je koffie!

Ja dat lees je goed! Aankomende donderdag 26 april krijgt iedereen (zolang de voorraad strekt) een heerlijke oranje tompouce bij zijn of haar kopje koffie/thee in C'licious! Alvast om een beetje in de oranje feeststemming te komen.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Geen Millersborrel in april

Helaas deze maand geen Millersborrel! Vrijdag 27 april is het namelijk Koningsdag en dan is C'licious dicht. Houd daar ook in de middag rekening mee en vergeet niet je lunchpakket van thuis mee te nemen mocht je wel aan het werk zijn. 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Hey mooie (sportieve) Miller!


Zin in een rondje rondom de stad? Niet op de fiets maar met de benenwagen! Limburgs Mooiste organiseert dit jaar namelijk voor het eerst een hardloopwedstrijd naast alle andere (fiets)tourtochten. Er is een keuze een afstand van 5 KM of 10 KM. Om 12.00 uur starten beide tochten, waarbij voorafgaand meegedaan kan worden aan de gezamenlijke warming-up.
 
Heb jij zin om samen met andere Millers de kleur groen en de naam van ©-mill te vertegenwoordigen tijdens deze nieuwe loopwedstrijd? Schrijf je dan in via ons, dan loop je automatisch mee met het Business team van ©-mill. Je krijgt van ons dan de inschrijving én een loopshirtje cadeau! Alle verdere informatie die je wilt weten over de route, programma en tijden tref je hier.

Aanmelden kan tot uiterlijk 13 mei! (Vraag ook je collega's en ©-mill buren om mee te doen). Heb je nog andere vragen, mail ze! 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Nieuw kunst in gebouw A.


Heb je ze al zien hangen.. de nieuwe schilderijen in gebouw A? Ze zijn afkomstig van Anz Nijenhuis. Anz schildert vanuit gevoel, intuïtie, gedachten, dromen, uitingen van emoties, ervaringen en ontmoetingen in het dagelijks leven die zo tot compositie komen. Haar grootste uitdaging is vooral het werken op grote doeken. Daarbij wordt inspiratie gezocht in een hevig kleurencontrast, de complementaire kleuren zie je er veel in terug. Dit kleurgevoel verklaart de aantrekkingskracht van haar werk. Ze werkt voornamelijk in acryl op linnen en zegt dat ze door vrolijke kleuren te gebruiken zich er ook zelf opgewekt en gelukkig bij voelt. Hopelijk heeft het op onze Millers dezelfde uitwerking!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws