Januari 2018 update!

Het nieuwe jaar is van start, tijd voor de eerste nieuwsbrief van 2018! In deze editie de uitnodiging voor de Breakfast Club (17 januari), de Millers borrel aan het einde van de maand en nieuws over ©-mill nxt door!

 
Afbeelding
 

Breakfast Club 17 januari | Training Leiderschap

2018 gestart met goede (zakelijke) voornemens? En hoe staat het daar nu mee, 10 dagen later? Wat het antwoord ook is, een kick-start Breakfast Club waar jouw leiderschap skills verder worden getraind om je daadwerkelijk aan je goede voornemens te houden is altijd van toegevoegde waarde! Meld je hier direct aan voor de Breakfast Club.
 
We hebben komende woensdag 17 januari Anke Briels uitgenodigd een korte maar zeer inspirerende training te geven over hoe je Straight-Line Leadership kunt toepassen in je bedrijf en je leven, waardoor je meer resultaat en een krachtiger leven creëert. Anke is een Straight Line Business Coach, wil je daar meer over weten? Klik dan hier.
 
De essentie van deze sessie is gebaseerd op 3 pijlers:
> Het verhogen van je persoonlijke effectiviteit.
> Het efficiënter oplossen van problemen en uitdagingen.
> In minder tijd meer weten te genereren zowel zakelijk als persoonlijk.
 
Anke Briels, behoort tot de top van high-end performance coaches van ons land. Ze staat bekend om haar directe no-nonsense aanpak. Anke haar focus is dan ook gericht op het op één lijn krijgen van je zakelijke leven, persoonlijke leven én fysieke gezondheid. Anke zorgt in haar coaching voor haarscherpe analyses, brutaal eerlijke vragen en een uitzonderlijke open/eerlijkheid, met als gevolg; keiharde resultaten!
 
Tijdens de Breakfast Club krijg je handvaten aangereikt om:
1. tot de kern te komen van waarom je staat waar je nu staat en nog niet daar waar je wil staan.
2. te ontdekken wat er nodig is om te komen waar je wil komen, en belangrijker nog; WIE je daarvoor moet zijn.
3. helderheid te krijgen, zodat je direct weer effectieve beslissingen kunt maken.
4. te starten met het oplossen van zaken die je al jaren met je meedraagt.
5. te stoppen met zoeken, en te starten met het creëren van wat je wil.
 
Conclusie: een goed begin van je dag en kick-start van het nieuwe jaar!
Woensdag 17 januari | Locatie: C'licious
07.30-08.00 uur: Ontbijt
08.00-09.00 uur: Training  

Meld je aan.

 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

©-mill NXT DOOR

Ook wel bekend als de voormalig Pliegerhal aan de Voskuilenweg te Heerlen. We hebben deze grote loods omgedoopt tot ©-mill nxt door. Het betreft een grote hal met een oppervlakte van ca. 2.200 m2 en een kelder van ca. 600 m2. Deze hal is zowel met fiets vanaf ©-mill, auto of openbaar vervoer goed bereikbaar.
 
©-mill nxt door is een van de nieuwe locaties in het portfolio van C'magne, daarom informeren we de Millers graag over de ontwikkelingen en mogelijkheden. De hal is te gebruiken voor opslag en bedrijfsruimte, huren is mogelijk vanaf 200 m2. Daarnaast is er flexibel en ook korte huurtermijn mogelijk. Wil je meer informatie over ©-mill nxt door en de diverse mogelijkheden? Vraag dan hier de huurbrochure aan. 
 
Volg je ons ook op Facebook?
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Goed voornemen: kom borrelen!

De eerste Millers borrel staat weer gepland en wel op vrijdag 26 januari! Een goed begin van het nieuwe jaar en een nog betere afsluiting van de eerste maand van 2018. Kom je proosten en bijkletsen? We zien je graag vanaf 16.00 uur op het indoor Grasveld.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws