Afbeelding
 

Wegwerkzaamheden tussen gebouw A en B


Morgen wordt er gestart met graafwerkzaamheden tussen gebouw A en gebouw B. Vanaf de hoek aan de receptiezijde tot aan de hoek van de entree B-gebouw (bij C’licious). Dit betekent dat tijdens de graafwerkzaamheden geen verkeer mogelijk is tussen het A en B gebouw. Het verkeer dat na de entree normaal links afslaat zal daarom om moeten rijden. De verwachting is dat er vrijdag (in de loop van de dag) weer verkeer mogelijk is.

Maandag zullen er ook nog werkzaamheden verricht worden t.b.v. het repareren van de centrale verwarming, met een mogelijke uitloop naar dinsdag. Dit betekent dat er vanaf maandag aan de voorzijde van de A-gebouw geen centrale verwarming is. De verwachting is dat in de loop van dinsdag de werkzaamheden afgerond worden. We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de aanstaande werkzaamheden. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Rob.   
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Een nieuwe Miller stelt zich voor..


Een nieuwe Miller verwelkomen is altijd goed nieuws, helemaal als deze (h)eerlijke en authentieke streekproducten verkoopt waar jij als Miller 10% korting op krijgt bij het bestellen via de webshop. (gebruik hiervoor de code CMILL2018). 'Streekproducten uit Limburg' is wederom een uniek concept die we graag met alle liefde (want die gaat nou eenmaal door de maag) toevoegen aan onze community. Patrick en Carolijn hebben bewust gekozen voor ©-mill vanwege de diversiteit aan huurders, Millers en samenwerkingsmogelijkheden. De deur staat voor jou open!

Bij Streekproducten uit Limburg smullen wij van gezonde, pure producten met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Het is onze missie om deze authentieke producten uit de regio op de kaart te zetten, zodat wij niet de enigen zijn die van deze lekkernijen genieten. De mooie provincie Limburg levert vele pure en ambachtelijke etenswaren, die niet in iedere supermarkt te krijgen zijn en die geen kilometerslang transport hebben afgelegd. Onze bijzondere producten zijn goed voor de gezondheid, het milieu en de regionale ondernemers.

Streekproducten uit Limburg is het geesteskind van Patrick Nellestijn. Patricks passie voor streekproducten begon in 2012 tijdens zijn bezoek aan een streekproductenmarkt. Daar maakte hij kennis met al het lekkers van Limburg. Het enige wat hij miste in deze culinaire weelde, was het aanbod van gevarieerde pakketten van meerdere leveranciers. Daarom greep hij deze mogelijkheid aan om zelf dit gat in het aanbod op te vullen. Met administratieve en inzichtelijke steun van zijn vrouw Carolijn begaf hij zich op de streekproductenmarkt. 

De lekkernijen die je bij ons in kunt slaan zijn legio, van traditionele appelstroop tot de innovatieve coulis van Blauwbaard. Uiteraard vergeten wij het heerlijke aanbod van onze buren uit Belgisch Limburg niet; ook ons aanbod van streekproducten uit Belgisch Limburg blijft groeien. Onder onze persoonlijke favorieten zijn het gehaktbrood met mosterd van Saveurs, de dipstroopjes van Canisius, en de ambachtelijk gebakken dinkelberger met spelt van Bakker Hagedoren. 

Streekproducten uit Limburg brengt het lekkers uit de provincie niet alleen bij particuliere lekkerbekken; ook horecagelegenheden zijn bij ons aan het juiste adres als het om bourgondische, bijzondere producten gaat. Wij bieden jouw horecabedrijf totaalpakketten uit de regio aan, waardoor je minder leveranciers nodig hebt en je transport uitspaart – makkelijk en duurzaam. Loopt het water je al in de mond bij al deze Limburgse lekkernijen? Dan wordt het tijd om ze zelf te proeven en onze online winkel te bezoeken.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws