Afbeelding
 

GEEN Millersborrel a.s. vrijdag 

Ja dat is natuurlijk een kleine teleurstelling en breekt al helemaal niet lekker de week. Aanstaande vrijdag zal er geen maandelijkse Millers borrel plaatsvinden. Maar niet getreurd, in november gaat de borrel wél door, noteer alvast 24 november in je agenda. © you!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

5-11-2017 najaarsproeverij in C'licious

Op zondag 5 november wordt er in ons bedrijfsrestaurant C'licious een gezellige najaarsproeverij georganiseerd door de wijnproever van Welten. Tussen 13.00 en 17.00 uur worden er ruim 100 nieuwe en bekende wijnen uit vele wereldstreken gepresenteerd. De wijnspecialisten van de diverse importeurs laten je hun wijnen proeven en beantwoorden al je vragen. Ook diverse mediterrane oliën en Limburgse delicatessen worden gepresenteerd.
 
Brigitte van Le Tournesol Delicatessen laat je kennismaken met en proeven van mediterrane olijfolie, pasta's en specerijen. Rogé van de AuwStoof maakt tegen een aantrekkelijke prijs een heerlijk bordje op met Limburgse Grottenham en producten uit het Vreuger assortiment. Alle gepresenteerde producten kunnen uitstekend gecombineerd worden in relatiegeschenken of kerstpakketten. Entreeprijs € 7,50 per persoon en graag vooraf aanmelden. Op de geplaatste bestelling ontvangt iedere bezoeker een zeer aantrekkelijke korting.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Grandioos Euregionaal Uitnodiging


De grensoverschrijdende ondernemersgroep Euregio in Kwadraat heeft het genoegen de Millers uit te nodigen voor Grandioos Euregionaal op donderdag 9 november 2017 in La Butte aux Bois.   

Kom proeven van de synergie in onze Euregio, ten voordele van Health Foundation Limburg. Net zoals de succesvolle editie van vorig jaar Alles moet bevochten worden, gaan ondernemers uit beide Limburgen met elkaar in gesprek. Het belooft een bruisende avond vol inspiratie en grenzeloze ondernemersverhalen te worden.

Programma
18.30: Welkom in La Butte aux Bois
19.00: Openingswoord & key-note spreker Ronald Goedmakers (Vebego)
19.30: Panelgesprek met toonaangevende ondernemers
20.30: Walking dinner Euregio in Kwadraat bestaat uit een team van Belgische en Nederlandse ondernemers en wil KMO/MKB ondernemers met grensoverschrijdende ambities ondersteunen bij het realiseren van duurzame samenwerking(en) over de grens 

Inschrijven kan tot - 23 oktober - in via www.euregioinkwadraat.eu. Deelnameprijs bedraagt 99 euro. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Draag jij duurzaam samenwerken over de grens en Health Foundation Limburg een warm hart toe? Maak het zichtbaar via de interessante sponsorpakketten. Neem contact op via info@euregioinkwadraat.eu
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws