Afbeelding
 

Newsflash oktober  

In kader van ons 10-jarig bestaan organiseren we niet alleen het ©'fest aankomende zaterdag, maar nog veel meer bijzondere events deze maand. Je leest er meer over in onze nieuwsflash!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Ontbijt met impact - 18 oktober

Benieuwd naar de eerste resultaten van het onderzoek naar ©-mill's impact op de regio? Schuif dan volgende week woensdag, 18 oktober, aan tijdens de Breakfast Club, we starten om 07.30 uur. Meld je hier direct aan.
 
Huurder, Simon Duindam, heeft zich de afgelopen periode bezig gehouden met o.a. de sociale en economische impact te meten van ©-mill en haar (voormalig) huurders. Mede dankzij het invullen van de enquête door de Millers is er een goed beeld ontstaan. Het heeft tot een bijzonder eindresultaat geleid waar we jullie alvast een 'tip van de sluier' over willen oplichten.

 

Programma
07.30 Start ontbijt
08.00 Start presentatie Simon Duindam
09.00 Einde Breakfast Club
 

© you!
 

 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Kom jij a.s. donderdag ook naar Ignite?

Komende donderdag, 12 oktober, wordt de tweede editie van Ignite Parkstad georganiseerd in Basecamp (gebouw B, ©-mill). Een avondprogramma met inspirerende sprekers over thema's als; Cities are about people, Happiness is a choice…Yours, Towards a sustainable and social future & add some music to your love life! Een avond, die onderdeel uitmaakt van de programmering rond het 10-jarig bestaan van ©-mill, die je zeker niet wilt missen!
 
Ben je overtuigd? Geef dan op Facebook aan dat je erbij bent. Ignite gaat over snelle en bovenal leuke presentaties. Sprekers mogen voor hun presentaties 20 slides gebruiken; elke slide mag slechts 15 seconden in beeld blijven. Daarmee krijgt elke spreker dus slechts 5 minuten om zijn verhaal te doen! De eerste Ignite vond plaats in 2006 in Seattle (USA), en heeft zich vanaf dat moment ontpopt tot een wereldwijd fenomeen. En nu is Parkstad Limburg al voor de tweede keer aan de beurt!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Steve Jobs Day maandag 16 oktober

16 oktober (is sinds 2011) uitgeroepen tot Steve Jobs-dag. In dat kader organiseren we samen met onze huurder Mark Pluijmakers, aan het einde van de dag, een ©teve Jobs workshop. Wil je hierbij zijn? Laat ons dit uiterlijk aankomende vrijdag 17.00 uur weten.
Mark geeft je de tools om net zo krachtig te (leren) presenteren als Steve Jobs en geeft tips rondom de nieuwste update van Appele voor iPhone en iPad (iOS 11).
Meld je direct aan!  
 
Maandag 16 oktober 16:00-16:30
10 presentatiegeheimen van Steve Jobs.
Steve Jobs stond bekend om zijn pakkende manier van presenteren. In deze korte sessie krijg je van Mark Pluijmakers van Presual 10 technieken, gebaseerd op de presentatiestijl van Steve Jobs, die je kunt toepassen in eigen presentaties.
 
Maandag 16 oktober 16:45-17:30
iOS 11: 11 nieuwe functies voor iPhone en iPad. 
Sinds september zit jouw iPhone en iPad boordevol nieuwe mogelijkheden. Mark Pluijmakers werkt al ruim acht jaar voor ivizi, de Apple-specialist van Limburg. Hij zal je minimaal 11 nieuwe functies laten zien voor je iPhone of iPad en heeft daarna tijd om vragen te beantwoorden.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws