Afbeelding
 

Mijlpaal! ©-mill bestaat 10 jaar.

 
Kroon op ons werk, dus kroon op het hoofd. Het is feest. ©-mill is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid van voormalig Philipsfabriek naar een bruisende Business Community en om ons gezamenlijk succes te vieren, staat de hele maand oktober in het teken van het jubileum.
 
Ons succes? We lappen met alle liefde de regels aan onze laars. Limburgs statement “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”, dat kennen wij niet! Lekker werken, ruimte voor een knipoog, leven in de brouwerij en focus op mensen. ©-mill levert een compleet pakket zodat ondernemers kunnen focussen op waar zij goed in zijn: ondernemen.
 
Terugkijkend op de afgelopen 10 jaar, durven we wel te zeggen dat we het niet slecht hebben gedaan. De deuren stonden altijd wagenwijd open, armen open voor alle lokale initiatieven en een bekroning in 2011 als beste bedrijventerrein van Nederland. En hoewel we vast onderdeel van het Heerlens ondernemerslandschap zijn geworden, blijven we verrassen.
 
Hoe ©-mill er over 10 jaar uit ziet? Geen idee. De wereld verandert constant, tijdelijk is het nieuwe definitief. Vinden wij prima. Vandaag blikken we even terug. Want soms mag je ook even stil staan bij je eigen succes en nog belangrijker, hét vieren! Daarom staat de hele maand oktober in het teken van ons 10-jarig bestaan. Wij zetten de deuren open, hangen de slingers op, organiseren feestjes, zorgen voor reuring in het park.
 
©’fest 14 oktober – kom je met ons mee vieren?
Ben je al een tijdje nieuwsgierig of ken je een Miller die op ©-mill werkt? Misschien was je zelfs werkzaam in de tijd dat ©-mill nog Philips was. Voel je welkom een kijkje te nemen naar alles wat er schuil gaat achter de poorten van ©-mill. Van jong tot oud, aan iedereen is gedacht! De Millers vertellen deze dag over hun eigen bedrijf, werkzaamheden en de onderlinge briljante samenwerkingen.
 
Ben je klaar met neuzen en wil je liever actief bezig zijn? Wat dacht je van een Street Art tour door ons gebouw, graffiti workshops (voor kids) en maak onderdeel uit van een green screen setting en fotoshoot. Of ga je liever een beetje mee in het ritme van onze huisbands, een stadsdichter of DJ’s? En dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje van de foodtrucks! We zien je graag 14 oktober van 14.00 tot 20.00 uur! Wil je op de hoogte worden gehouden over het laatste nieuws, volg ons dan op Facebook/cmillheerlen
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Ich bau dir ein Schloss op ©-mill

 
Ich bau dir ein Schloss, een streekverhaal over een gedroomde toekomst, keert terug naar de Oostelijke Mijnstreek en wel naar ©-mill!
 
Op 14 en 15 oktober aanstaande zal Toneelgroep Maastricht, wegens grote belangstelling, twee extra voorstellingen geven. Wil je verzekerd zijn van een kaartje? Twijfel dan niet te lang, de kaartverkoop is al gestart. Voor meer informatie en kaartverkoop verwijzen we je naar: www.toneelgroepmaastricht.nl of tel. 043 3503050.
 
Over de voorstelling
Een succesvolle architecte, keert terug naar haar geboortestreek. Daar wacht haar een droomopdracht: ze is gevraagd in tijden van krimp de streek opnieuw te helpen uitvinden en opbouwen. Verrijkt door haar jarenlange afwezigheid ontwikkelt ze een masterplan dat haar geboortegrond de toekomst in moet loodsen. Maar de veranderingen worden niet door iedereen gedragen. Waarom aarzelt eigenaresse Bettina om haar café te verkopen? Is zij bang voor de toekomst? En hoe gaat de architecte om met de demonen uit haar verleden? Het blijkt niet eenvoudig de verschillende werelden met elkaar te verbinden.
 
Actrice Mieneke Bakker en journalist Wiel Beijer zijn beiden afkomstig uit de vroegere Oostelijke Mijnstreek, en hebben hun geboortegrond zien veranderen van economisch hart naar krimpregio. Samen schreven ze Ich bau dir ein Schloss, waarin ze eigen observaties en die van anderen, van vroeger en van nu, samenvoegen. Een ode aan een niet vergeten verleden en een gooi naar een gedroomde toekomst.
 
Ich bau dir ein Schloss is een co-productie met Internationale Bauausstellung Parkstad Limburg en Cultura Nova. De voorstelling duurt 1 uur en 15 minuten.  
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Een nieuwe Miller stelt zich voor

 
Keulers Aarts-Mulder Advocaten is een van onze nieuwste huurders, zij stellen zich graag aan jullie voor.
 
“Sinds kort huren wij kantoorruimte op ©-mill in ondernemersgebouw B, ruimte 1.31. Wij zijn verheugd over de expansie van ons kantoor, dat sinds oudsher gevestigd is in Beek, naar het inspirerende ©-mill complex in Heerlen”. De reden voor de uitbreiding naar Heerlen is in eerste instantie gelegen in het feit dat per 1 april van dit jaar Irene Aarts toegetreden tot ons kantoor. Aangezien de klantenkring van Irene zich voor een groot deel in de regio Heerlen bevindt, hebben wij ervoor gekozen de binding van Irene met Heerlen vast te houden. Dit biedt tevens de mogelijkheid om de band met Heerlen in de toekomst ook uit te breiden door versterking van het team in Heerlen.
 
Onze cliënten zijn zowel ondernemers als particulieren uit de regio Limburg, alsook buiten deze regio zowel nationaal als internationaal. Wij zijn met zes advocaten (ieder heeft een eigen rechtsgebied) en drie secretarieel medewerksters. Meer informatie over ons kantoor en de advocaten is terug te vinden op www.keulersadvocaten.nl.
 
Zoals gezegd zijn wij verheugd en hebben wij veel zin om de uitdaging van het nieuwe werken aan te gaan op het inspirerende, innovatieve en creatieve ©-mill complex in Heerlen. Dit werkt verfrissend en biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij hopen op prettige, positieve contacten met onze medebewoners en wij zien uit naar de vele activiteiten die door ©-mill worden georganiseerd, zoals de maandelijkse Millers borrel en de Breakfast Club. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om een keer bij ons binnen te lopen om nader kennis te maken. De deur staat open!

 

Met vriendelijke groeten,
Keulers Aarts-Mulder Advocaten
 
P.s. Ben jij (nieuwe) huurder bij ©-mill en wil je ook een profielschets van jouw onderneming in onze nieuwsbrief laten plaatsen? Laat het ons dan weten.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws