Afbeelding
 

Nieuwsbrief september

Ga je met Pure Minds mee naar DMEXCO 13 september? En reserveer je zaterdag 14 oktober alvast in je agenda voor ©-mill's mooiste feestje van dit jaar : ©'fest!

Lees in deze nieuwsbrief het laatste nieuws over deze twee evenementen.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Pure Minds neemt je mee naar DMEXCO!

Onder het motto : voor Millers door Millers het volgende bericht van Pure Minds!


Beste Millers, Pure Minds gaat 13 september naar het grootste online marketing event van Europa, de DMEXCO. Er zijn 1013 standhouders en 570 internationale sprekers aanwezig. Wij willen jou graag meenemen. Het is namelijk de perfecte kans om: · Je kennisniveau rondom online marketing te verhogen · Te netwerken · Nieuwe technologieën te ontdekken · Ideeën over het verbeteren van je business te verkrijgen   Wij organiseren een busreis om dit evenement bij te wonen. Na deze inspirerende dag sluiten we de reis gezamenlijk culinair af. Jij koopt je ticket (€99,-) en wij verzorgen de rest. Kijk op onze website voor meer informatie over onze reis! www.pureminds.nl/dmexco.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

©'fest - 14 oktober 2017

Noteer je de datum alvast in je agenda? Zaterdag 14 oktober vieren we namelijk groot feest op ©-mill! Vanaf 14.00 uur staan de poorten en deuren wagenwijd open en verwelkomen we iedereen om samen met ons het 10-jarig jubileum te komen vieren.

©'fest (dank aan Joost Smeets voor de inzending van de winnende naam!) Millers, partners, vrienden, bekenden, familie, buurtbewoners en nieuwsgierigen, iedereen is welkom! Op dit moment worden de laatste details van het middag- en avondprogrammering op elkaar afgestemd (o.a. foodtrucks, pop-up bioscoop, creatieve workshops, live optredens en nog veel meer feestelijks.) Overal is aan gedacht, maar het kan nog beter en completer... 

©-mill zet haar deuren wagenwijd open, een mooie aangelegenheid voor alle Millers om hetzelfde te doen. We willen de bezoekers (inclusief de Millers) een onvergetelijk (open) dag bezorgen! Jong en oud, voor iedereen is er vermaak. Maar hoe leuk is het om óók iedere bezoeker iets te vertellen over je eigen bedrijf, werkzaamheden of de briljante samenwerkingen met andere Millers die hier plaatsvinden? Vinden wij dus ook, daarom staan we open voor alle soorten bijdrages. Wil je wel iets doen maar weet je niet meteen wat? Kom een kop koffie drinken (laat het Annyck of Vera even weten), sparren we er samen verder over.

 

 

Lees verder...

 

BewarenBewarenTerug naar nieuws