Afbeelding
 

19 JULI de volgende (ijskoude) Breakfast Club

Dat betekent deze maand dus geen Breakfast Club? Ja, dat klopt! Maar niet te lang getreurd want de voorbereidingen voor de juli editie zijn al in volle gang. Noteer daarom alvast in je agenda: 19 juli - 07.30 uur. Deze editie zorgen we voor een intens koude kick-start van je dag, niet verkeerd met temperaturen zoals vandaag. Wat gaan we doen dan? Niet met de voeten in de klei, maar in het ijs! Bart Scholtissen, gecertificeerd instructuur van de Wim Hof Methode (ook wel bekend als The Ice Man) zal een workshop verzorgen waarbij we op een interactieve manier ingaan op waarom mensen stress ervaren en vastlopen in onze jachtige en oppervlakkige samenleving. Daarna zal hij ook adviezen geven over stappen die men kan zetten om tot meer rust en controle te komen om zo te werken aan een gezonder, gelukkiger en sterker leven. Niet verkeerd toch? En uiteraard zijn er kilo's ijs aanwezig om de Millers te voorzien van een koude prikkel! Een bijzondere ervaring die wij graag met onze community beleven en delen! Schrijf je nu alvast in zodat je gegarandeerd bent van een plek aan de ontbijttafel en in die teil met ijs. Aanmelden kan hier.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Nieuwe maand.. nieuwe Miller stelt zich voor

Om nou helemaal alleen in een kantoorpand te gaan zitten, dat ziet Maurice Dunk (DPA publiek domein) niet zitten nu hij net zijn eigen bedrijf is gestart. ©-mill is daarom een concept dat bij hem past. De reuring, verse broodjes en een goed gesprek kun je hier namelijk zelf opzoeken. Een fijne afwisseling voor ondernemers die (nu nog) alleen op kantoor werken maar wel de behoefte hebben om onderdeel uit te maken van een Business Community. Ben jij nou ook op zoek naar wat meer bedrijvigheid maar werk je vaak alleen? Neem dan contact op met Vera voor een overzicht van alle mogelijkheden en een goede kop koffie.
 
Bekijk hier het filmpje.
 
Afbeelding
 

©-mill bestaat 10 jaar!

Om precies te zijn op 1 oktober aanstaande. Noteer daarom nu alvast in de agenda dat de hele maand oktober in het teken staat van FEEST! Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan een programma met diverse activiteiten. Van feestelijk tot inhoudelijk, van sportief tot culinair. Ben jij Miller en denk je 'Top! Ik wil ook een bijdrage (in welke vorm dan ook) leveren aan deze maand feest', laat dan van je horen.  
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Werkzaamheden elektrische installatie 15 & 16 juli

Mocht jij een van de Millers zijn die ook graag in het weekend hier werkt, houd er dan rekening mee dat in het weekend van 15 en 16 juli er werkzaamheden plaatsvinden waar je wellicht hinder van kunt ondervinden. In gebouw A, B, K en V worden de elektrische voorzieningen (trafo’s en verdelers) gecontroleerd. Dat betekent dat  deze gebouwen volledig spanningsloos worden gemaakt.
> 15 juli : Gebouw A
> 16 juli : Gebouw B, K en V
Dit kan eventueel gevolgen hebben voor aangesloten apparatuur bij onze huurders. Zo staan er verschillende servers in het gebouw welke door de huurder worden gebruikt en wij geen toegang tot hebben. Het verdient aanbeveling deze apparatuur op een goede wijze uit te schaken en natuurlijk na de werkzaamheden weer aan te zetten. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor eventuele alarminstallaties of andere systemen welke direct op de spanning door de huurder zijn aangesloten. De werkzaamheden worden om 8 uur gestart en duren normaal gesproken niet langer dan twee uur (in het gunstigste geval maar een uur). Zijn hier vragen over, meld je dan bij Frank!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Workshop Presentatietechnieken

Op donderdag 24 augustus vanaf 18.30 uur wordt bij ons 'zusje' Office à la Carte in Sittard een workshop presentatietechnieken georganiseerd waar ook de Millers van harte welkom zijn.  Het overbrengen van een boodschap door middel van een presentatie geeft bij velen stress. Hoe breng ik mijn boodschap? Wie zit allemaal in de zaal? Hoe kan ik de aandacht vasthouden? Gelukkig is goed presenteren geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en een goede voorbereiding kan vrijwel iedereen een vlotte presentatie geven. Wil je jouw presentatietechnieken ook verder aanscherpen? Meld je dan aan voor de workshop! Of vraag hier de informatieflyer aan.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws