Monday Morning Message 

Afbeelding
 

Pré Pinkpop (Millers) Borrel [2 juni]

Oftewel de maandelijkse Millers borrel met dit keer een roze tintje! Let op, deze vindt een week later plaats dan normaal: dus vrijdag 2 juni vanaf 16.00 uur bij en rondom C’licious. Zorg jij dat je er bij bent, zetten wij een hapje en drankje voor je klaar. P.s. voor diegene die mét roze Pinkpophoedje komt, hebben wij een verrassing.
 
Millers Borrel
 
Afbeelding
 

Justin Bieber parkeert op ©-mill tijdens Pinkpop

Grapje! JB zelf niet, maar wel een aantal andere organisaties die verbonden zijn aan Limburgs roze parel. Dit betekent dat je enige hinder kunt ervaren tijdens het Pinksterweekend op de parkeerplaats, mocht je gebruik maken van ©-mill tijdens Pinkpop. Ben jij die enkeling die niet op het festivalterrein te vinden is, adviseren wij ramen te openen en te genieten van de muziek in onze achtertuin.
 
Of is het toch geen grapje?
 
Afbeelding
 

Lion King Trophy 2017, ©-mill zoekt deelnemers!

Ben jij sportief, competitief en Miller? Dan zoeken wij jou! Op 24 juni wordt de 6e editie van de Lion King Trophy georganiseerd, het event waar vriendengroepen, bedrijven en sportverenigingen voor het goede doel met elkaar de strijd aan gaan. ©-mill kan dan natuurlijk niet achterblijven! 

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan levend Stef Stuntpiloot of is geen Survivalbaan jou te zwaar?! Meld je dan nu (samen je met collega's) aan! Er is plek voor max. 22 deelnemers. In de loop der jaren heeft deze ludieke zeskamp enorm aan populariteit gewonnen, waarbij zij afgelopen jaar maar liefst 30 teams hebben mogen begroeten! Het was een geweldige dag met uitdagende spellen, waarbij ze uiteindelijk €7000,- hebben kunnen schenken aan het goede doel.

 

Meer informatie over het event zelf tref je hier!  

 
Wij gaan natuurlijk voor de winst! Meld je aan.
 
Afbeelding
 

Students on Snow

Graag informeren we je over Students on Snow. Dit sportieve carrière event biedt kansen voor bedrijven in de regio die aan de slag willen met employer branding. Students on Snow is een inmiddels bewezen succesformule voor bedrijven om hooggekwalificeerd jong talent te werven. Op 23 november 2017 vindt in SnowWorld Landgraaf al weer de vierde editie plaats van het coolste carrière event voor de Euregio. 
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws