Nieuwsbrief april 2017

April.. doet wat hij wil, net zoals wij bij ©-mill! Deze nieuwsbrief ontvang je iets later dan verwacht, dat komt door ‘wisseling van de wacht’ (daar lees je hieronder meer over), de Millerborrel gaat niet (ik herhaal: niet) door deze maand, met Koningsdag (27 april) zijn we gesloten, 28 april is C’licious alleen tussen 12.00 en 14.00 uur geopend en er zijn nieuwe ontwikkelingen die je zeker wilt weten! Je leest het allemaal hier.
 
Afbeelding
 

KS Bouwmanagement bestaat vandaag 10 jaar


De maand april staat bekend vanwege haar feestelijke karakter. Pasen, lintjesdag, lang leve de koning en ga zo nog maar even door. Op ©-mill voegen we daar het 10-jarig jubileum van KS Bouwmanagement b.v. aan toe! Math & Wiel van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal. Cheers!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Breakfast, collaborate and listen!


Een gratis ontbijt waarbij je andere ondernemers ontmoet en geïnspireerd raakt voor de rest van je werkdag. Daar wil je bij zijn! Noteer 19 april in je agenda want dan vindt de editie van deze maand plaats. 'De Breakfast Club' is het ontbijt voor alle ondernemers op ©-mill, waar tijdens deze editie vulling voor je maag, mind en marketing wordt geboden. De medemillers van Pure Minds nemen je mee in de wereld van online marketing met als hamvraag; ‘waarom is e-mailmarketing waardevol voor jouw onderneming’. Wil je hier alles over weten en de heren (én dame) het hemd van het lijf vragen, meld je dan nu aan! Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat sla je toch niet over? Daarom kom je naar de Breakfast Club donderdag 19 april om 07.30 in C'licious, meld je daarom nu aan!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

OK DOEI vs. HEY ENNE


In de wandelgangen heb je het wellicht gehoord of haar zelfs al gemist. Rian Moonen has left de building en bouwt vanaf nu mee aan een nieuwe community voor ondernemers in Maastricht: ROOOMS. (19 mei ben je van harte welkom voor de opening ). En opgestaan is plaats vergaan ;) dus van harte welkom Annyck Nelissen! Annyck neemt marketing, communicatie en events voor haar rekening en alles wat daar zo’n beetje tussen hangt. Je vindt haar op woensdag en vrijdag in het kantoor van C’magne, er is altijd tijd voor koffie en een persoonlijke kennismaking.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Een duurzame stap vooruit


We hebben een nieuwe partner op ©-mill. L’Ortye heeft inmiddels de afvalcontainers geplaats en zal vanaf nu mede voor zorgen dat we op ©-mill afval nog beter gaan scheiden en stroomlijnen. Het optimaal scheiden en efficiënt aanbieden van afval en het terugdringen van verkeersbewegingen zorgen ervoor dat sommige dingen gaan veranderen. Details hierover volgen nog in een separate mailing. Wil je hier direct meer over weten of toch al een prangende vraag? Meld je dan bij Vera Offermans.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Vertel jouw verhaal op de website van ©-mill


Naast de vermelding van jouw bedrijf op de kaart, kunnen we namelijk ook een korte begeleidende tekst toevoegen. Zoals je in de afbeelding bij Have a Byte kunt zien. Wil jij ook dat mensen in één oogopslag kunnen zien waar jouw bedrijf om draait? Stuur dan een korte tekst naar info@cmill.com. 
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws