Afbeelding
 

Nieuwsbrief maart 2017


De maand van de lente is officieel begonnen! Wij kunnen niet wachten. Hopelijk zijn jullie al bijgekomen van carnaval, want ook deze maand is er weer genoeg te doen bij ©-mill. Zo is aanstaande donderdag de Kick-off van Ignite Parkstad, stelt een Miller zich voor en er wordt weer lekker geborreld.  
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Donderdag 9 maart de allereerste IGNITE PARKSTAD


Ignite gaat over snelle en bovenal leuke presentaties. Sprekers mogen voor hun presentaties 20 slides gebruiken; elke slide mag slechts 15 seconden in beeld blijven. Daarmee krijgt elke spreker dus slechts 5 minuten om zijn verhaal te doen! De eerste Ignite vond plaats in 2006 in Seattle (USA), en heeft zich vanaf dat moment ontpopt tot een wereldwijd fenomeen. En nu is Parkstad Limburg aan de beurt! Kom je ook?
 
Meld je aan...
 
Afbeelding
 

Vertel jouw verhaal op de website van ©-mill


Naast de vermelding van jouw bedrijf op de kaart, kunnen we namelijk ook een korte begeleidende tekst toevoegen, zoals je in de afbeelding bij Have a Byte kunt zien. Wil jij ook dat mensen in één oogopslag kunnen zien waar jouw bedrijf om draait? Stuur dan een korte tekst naar info@cmill.com. 
 
Stuur jouw tekst...
 
Afbeelding
 

©-mill stelt voor... Pure Minds


We zijn hartstikke trots op alle Millers. En er komen er gelukkig steeds meer bij! Zo ook Pure Minds, die afgelopen jaar gebouw B verrijkten. Sonny Sieben stelt zijn bedrijf aan je voor.
 
Bekijk het hier...
 
Afbeelding
 

Kunst van Lars Ickenroth in gebouw A


In de maand van de lente hebben we weer zin om alles op te schonen en te vernieuwen... Dus ook de expositie in gebouw A! Deze keer is het de beurt van Lars Ickenroth, die zowel schilderijen als digitale werken maakt. Hij hangt komende week zijn werken op, ga zeker een kijkje nemen!
 
Bekijk zijn website...
 
Afbeelding
 

Miller Fysiofactory bestaat vijf jaar.


Hoera! Regelmatig komt er leuk nieuws voorbij van Millers die een mooie opdracht binnen hebben gehaald of een jubileum vieren. Miller Fysiofactory viert haar vijf-jarig bestaan en zet daarom op 24 maart de deuren open. Lees hieronder verder voor de uitnodiging.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Kunnen we naar buiten?


31 maart wordt er weer lekker geborreld bij ©-mill! Je kunt het je met het weer van vandaag bijna niet voorstellen, maar we hopen natuurlijk dat we de drankjes dan mee kunnen nemen naar buiten... Zet het in ieder geval alvast in je agenda!
 
 
 


Terug naar nieuws