Afbeelding
 

Nieuwsbrief februari 2017


Alaaf! Okee, het is nog geen carnaval maar het begint wel erg dichtbij te komen. Tot die tijd hebben we leuk nieuws bij ©-mill. Deze maand stellen we je voor aan Vera Offermans, is er een nieuwe spaaractie bij C'licious en maak je kans op een gratis promotievideo voor je bedrijf. Hoe je deze kunt winnen? Lees snel verder!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

WIN een promotievideo voor jouw bedrijf bij de volgende Breakfast Club!


15 februari is de volgende Breakfast Club. Deze keer draait alles om jouw bedrijf: hoe gaan we van 2017 jouw beste jaar ooit maken? Actief Werkt komt langs met tips, bijvoorbeeld over hoe je als ZZP'er kunt werken zonder VAR-verklaring en welke wijzigingen er in 2017 zijn rondom personeelszaken. Heb je prangende vragen? Schrijf ze op en neem ze mee.
Daarnaast sparren ondernemers met elkaar én maak je kans op een gratis promotievideo! Future Media Productions schenkt deze video om 2017 te starten met een flinke boost voor je bedrijf.
Meld je dus snel aan voor de Breakfast Club: woensdag 15 februari om 07.30u in C'licious!
 
Meld je aan...
 
Afbeelding
 

©-mill stelt voor... Vera Offermans


Vera Offermans is het nieuwe aanspreekpunt voor alle Millers bij ©-mill in Heerlen. Maar ze is veel meer! Klik op de link hieronder en maak kennis met Vera.
 
Bekijk de video...
 
Afbeelding
 

Miller Medtronic breidt uit


Naast hun afdelingen in gebouw K en V is er nu nog een afdeling van Medtronic op ©-mill! In de grote hallen naast Basecamp vinden nu orderpickingwerkzaamheden plaats. Hierdoor zijn er bijna 20 nieuwe Millers bijgekomen. Welkom!
 
 
Afbeelding
 

©-mill is veiliger dan ooit


We hebben namelijk een nieuwe partner in beveiliging. Sinds januari is De Haan Beveiliging bij ©-mill aan de slag. Zo hopen we jullie nog beter van dienst te kunnen zijn en ervoor te zorgen dat je nooit meer wakker hoeft te liggen 's nachts.
 
Afbeelding
 

Sparen voor een gezonde start


Tot 3 maart kun je bij C'licious lekker sparen voor een gezonde maaltijd. Bij elke aankoop van € 2,50 krijg je een stempel. Met een volle spaarkaart ontvang je een broodje gezond en een beker vers sap. Genieten!
 
Afbeelding

Pre-carnaval borrel


Vrijdag 24 februari is de Millerborrel én is het bijna carnaval! Dit vieren we met een gezellige borrel vanaf 16.00u in C'licious. Zet het alvast in je agenda. Verkleed of niet (al vinden we verkleed natuurlijk wel veel leuker), er staan hapjes en drankjes voor jullie klaar!  


Terug naar nieuws