Afbeelding
 

Nieuwsbrief januari 2017


Code geel, code oranje... Bij ons blijft code ©-mill groen gewoon intact. Want weer of geen weer, er is werk aan de winkel! Gelukkig hebben we ook een aantal ontspannen momenten voor je, zoals de Breakfast Club morgen en de Millerborrel op 27 januari. Tot dan!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Ontbijten & inspireren met de IBA Breakfast Club


Een gratis ontbijt waarbij je andere ondernemers ontmoet en geïnspireerd raakt voor de rest van je werkdag. Daar wil je bij zijn.
Ook dit jaar gaat ©-mill door met de Breakfast Club! 'De Breakfast Club' is het ontbijt voor alle ondernemers op ©-mill. In de laatste Breakfast Club werd aangegeven dat er behoefte is aan een mix van thema's: zowel op het terrein van ©-mill als daarbuiten. Daarom heeft ©-mill IBA Parkstad uitgenodigd om aan tafel te schuiven bij het volgende ontbijt. Samen ideeën uitwisselen, inspireren, ondernemen. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dat sla je toch niet over? Natuurlijk niet!
Daarom kom je naar de Breakfast Club donderdag 19 januari om 07.30 in C'licious. Afgesproken ;)
 
Meld je aan...
 
Afbeelding
 

Ola! Er komt een stukje Spanje naar ©-mill


Mede dankzij Lars Rompen komt een nieuwe hbo-studie, gebaseerd op een Spaans idee, binnenkort naar Heerlen. Lees er alles over in het artikel van de krant! Klik op onderstaande link.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Iedere laatste vrijdag van de maand: de Millerborrel


Na een gezellige nieuwjaarsborrel kunnen we ons nu alweer verheugen op de volgende Millerborrel. Vrijdag 27 januari vanaf 16.00u in ©-mill Basecamp! Zorg jij dat je erbij bent, zetten wij een hapje en een drankje voor je klaar. 
 
 
 


Terug naar nieuws