Afbeelding
 

Nieuwjaarsborrel ©-mill


Op vrijdag 6 januari proosten we op het nieuwe jaar. Vanaf 16.00u zijn alle Millers welkom in C'licious voor een hapje, een drankje en een optreden van Peul-Jan! Alvast een goeie roetsj en hopelijk tot de 6e. 
 
 
Afbeelding
 

Werkzaamheden in gebouw B


Sommigen hebben het al gemerkt: we zijn hard aan het werk in gebouw B. Hier komt namelijk in januari een afdeling van Medtronic te zitten. Tot januari wordt er flink verbouwd in het gedeelte waar eerst Oled heeft gezeten. Vanaf half januari zullen de eerste Medtronic medewerkers in dit gedeelte te vinden zijn. Medtronic zit natuurlijk al een tijdje in gebouw K en V, en omdat dit zo goed bevalt hebben ze besloten extra werkzaamheden uit te voeren in ©-mill. Daar zijn we erg blij mee!

Naast deze verbouwing is er natuurlijk nog steeds genoeg ruimte voor ©-mill Basecamp. Wist je dat er op 9 maart de allereerste Ignite Parkstad wordt georganiseerd?
 
Bekijk hier de website van Ignite Parkstad
 
Afbeelding
 

C'licious gesloten tussen kerst en nieuwjaar


Van 24 december tot en met 1 januari is C'licious gesloten. Je kunt wel naar je kantoor op ©-mill, alleen dan met eigen boterhammen. Al raden we je aan van een kleine vakantie te genieten. Tot 2 januari!
 


Terug naar nieuws