Afbeelding
 

Nieuwsbrief december 2016


Ongelofelijk maar waar: het is alweer december. Wat is het jaar snel voorbijgegaan... Hopelijk hebben jullie een fantastisch 2016 gehad. Laten we in 2017 elkaar weer inspireren, motiveren en samenwerken in nieuwe concepten! Fijne feestdagen alvast en tot in 2017!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Lees de ©-mill special online


De ©-mill special van 1Lokaal is uit! Heel erg bedankt voor alle leuke reacties. We zijn er hartstikke trots op en we hopen dat jullie hem zoveel mogelijk lezen en delen. De ©-mill special niet ontvangen? Klik dan op onderstaande button voor de digitale versie.
 
Lees de special hier...
 
Afbeelding
 

AED op het terrein van ©-mill


Het wordt steeds drukker bij ©-mill. Om de veiligheid op het terrein te bevorderen en jullie gezondheid te bewaken, hangt er vanaf nu een AED aan de voorzijde tussen gebouw B en C. Vrijwilligers van HartslagNu die binnen een straal van 500m van de AED wonen, krijgen bericht zodra melding is gedaan van een noodgeval. Graag vragen we je om te overwegen of je ook in deze oproeplijst wil staan.

HartslagNu is een vrijwillig systeem en je geeft alléén gehoor aan de oproep als je daartoe in staat bent. Mocht je, om welke reden dan ook, geen hulp kunnen of willen verlenen dan hoef je niet te reageren op de oproep. Je bepaalt steeds zelf of je op het moment van de oproep in staat bent om hulp te bieden. Interesse? Lees meer via de website van HartslagNu (of meld je meteen aan):
 
Krijg meer informatie en meld je aan...
 
Afbeelding
 

Sesam, open u!


Verandering in gebouw C! De tussendeur van gebouw C (onder de trap) is vanaf nu namelijk overdag gewoon open. Tussen acht uur 's ochtends en zes uur 's avonds hoeven jullie niet meer met de druppel/pas de deur te openen. Zo wordt de toegang gemakkelijker en kunnen jullie bezoekers gezellig plaatsnemen in de lounge met een kopje koffie. Vóór 8.00 uur en na 18.00 uur is de deur gesloten en kunnen Millers binnen met de druppel.
 
 
 
Afbeelding
 

Foto's, schilderijen en meer in gebouw A


Er hangt een nieuwe expositie in gebouw A, met een mooie afwisseling van meerdere kunstenaars. Minouck van der Salm, Iwan Wijnen en Hessel Folkertsma slaan de handen in elkaar om je in gebouw A te laten inspireren én ook een beetje aan het denken te zetten. De prachtige beelden zijn te bekijken in het hele gebouw. Loop even langs!
 
Maak kennis met de kunstenaars...
 
Afbeelding
 

Mis het niet: kerstontbijt in C'licious


Op 21 en 22 december is er weer gezellig kerstontbijt in C'licious. Het kerstontbijt is een heerlijk uitgebreid kerstbuffet compleet met prosecco. De kerstman brengt ons een bezoekje en we hebben live muziek. Ook delen we weer goodiebags uit! Heb je nog niet gereserveerd? Er zijn nog 25 plekken beschikbaar, dus meld je snel bij C'licious of via restaurant@cmill.com.
 
Mis het niet...
 


Terug naar nieuws