Afbeelding
 

Nieuwsbrief november 2016


Het jaar komt langzaamaan ten einde, maar we hebben nog steeds genoeg te doen! Zo begint deze week de spaaractie voor het kerstontbijt en stellen we twee nieuwe bewoners voor: Loek Consten van Punt HR in gebouw B en de zeldzame C-Fox die gespot is op het terrein. ;) Je leest het allemaal in de nieuwsbrief van november. Zelf nog een nieuwtje? Laat het ons weten!
 
Lees verder...
 
PuntHR
 

Een nieuwe Miller stelt zich voor: Punt HR


Deze maand maken we kennis met Loek Consten van Punt HR. Voor werknemers is Punt HR de schakel op de arbeidsmarkt. Punt HR bemiddelt volop in uitzendbanen en vaste banen, van VMBO tot HBO+ niveau. Daarnaast ontzorgen ze werkgevers volledig op het gebied van operationele HR zaken. Lees er alles over op www.punthr.nl. Welkom Loek! Hou ons in de gaten voor meer Millers (en meer mogelijkheden om je netwerk uit te breiden).
 
Bekijk de video
 
Afbeelding
 

Gespot bij ©-mill: de zeldzame C-Fox


Wat ruist daar door het struikgewas? In de tweede week van oktober hebben veel Millers meer naar buiten gekeken dan naar hun scherm. Want toen heeft de zeldzame C-Fox zich laten zien! Een aantal Millers hebben prachtige foto's kunnen maken, zoals bovenstaande door Tim Jansen & Robin Arnold. Bekijk meer foto's via onderstaande button.
 
Bekijk de foto's...
 
Afbeelding
 

Winnares ludieke actie Future Media Productions


Toen Future Media Productions naar ©-mill verhuisde, besloten ze een ludieke actie te organiseren. René heeft zich in twee dagen overal voorgesteld en visitekaartjes verzameld voor een loterij. Nu is er een winnaar: Gonny Schoenmaekers! Onder het toeziend oog van Wilma heeft Geerd Simonis de gelukkige winnaar getrokken uit de verzamelde visitekaartjes. Future Media Productions, die zich in mei dit jaar vestigde op ©-mill, wilde graag een introductie-actie inzetten om op een leuke manier in contact te komen met de andere Millers. "Samen met Gonny gaan we nu een mooie korte film maken over haar passie: Gordijnen in stijl", zegt René. "Deze kan ze gaan inzetten op social media, haar website of tijdens een presentatie!" Zelf ook een leuke actie? Laat het ons weten. Gefeliciteerd Gonny!
 
 
 
Afbeelding
 

Ho ho ho: sparen voor het kerstontbijt


Deze week begint C'licious met de spaaractie voor het kerstontbijt op 21 en 22 december! Voor iedere volle spaarkaart krijg je €2,50 korting op het kerstonbijt. Met vijf volle spaarkaarten heb je het ontbijt bij elkaar! Het kerstontbijt is een heerlijk uitgebreid kerstbuffet compleet met prosecco. De kerstman brengt ons een bezoekje en we hebben live muziek. Ook delen we weer goodiebags uit!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

 


 
 
 
 


Terug naar nieuws