Afbeelding
 

Nieuwsbrief oktober 2016


Brrr, de temperatuur omlaag en de werkdruk omhoog. Oktober is begonnen! Gelukkig hebben we deze maand goed nieuws, met een ontzettend leuke Breakfast Club én de officiële opening van ©-mill Basecamp in gebouw B. Lees over dit alles, en meer, in de ©-mill nieuwsbrief!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Tijdelijk geen water op maandag 10 oktober + andere werkzaamheden in gebouw B


Aanstaande maandag wordt tussen 09.00 en 10.00u in gebouw B het water tijdelijk afgesloten wegens werkzaamheden. Deze ochtend worden de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een nieuwe trap in de gang van gebouw B. De trap zal maandag 17 oktober geplaatst worden. Tijdens de plaatsing kan de ingang van Basecamp (links aan de zijkant) gebruikt worden. Best wel handig voor de Millers bovenin gebouw B, tijdelijk onhandig voor de andere bewoners van gebouw B. Wij danken jullie voor jullie begrip! Vragen? Neem contact met ons op via info@cmill.com of 0455719910.
 
 
 
Afbeelding
 

Jouw boodschap op ieders deurmat?


De 1Lokaal weekkrant geeft in samenwerking met ©-mill, begin november een special uit over ©-mill en haar bewoners. Deze 16 pagina’s tellende special verschijnt huis-aan-huis in geheel Parkstad en legt uit wat ©-mill en haar Millers zo bijzonder maakt. Wil jij als Miller (of partner van ©-mill) in deze special met een advertentie, vacature of interview? 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Save the date: Breakfast Club op woensdag 19 oktober


Dat Medtronic goed is in technologie, dat weten we allemaal. Maar wat maken ze nou precies? En hoe ziet hun gebouw op ©-mill er van binnen uit? Daar kom je maar op één manier achter: via de Breakfast Club! Tijdens dit maandelijkse ondernemersontbijt gaan we op bezoek bij Medtronic. Meld je aan met een mailtje naar info@cmill.com en we zien je op woensdag 19 oktober om 07.30u aan de ontbijttafel in C'licious!
 
Meld je aan
 
 
 
Afbeelding
 

Ontdek ©-mill Basecamp op 19 oktober


Basecamp is dé startplaats voor de expeditie naar de ondernemerstop. Het is een plek waar ondernemers hun tentje opzetten en samen met anderen gefocust aan de reis als ondernemer beginnen. Ontdek Basecamp tijdens onze opening op woensdag 19 oktober 2016. Bezoek de creatieve omgeving, luister naar inspirerende pitches en ontdek wat Basecamp voor jou kan betekenen! Vanaf 16.00u staan de hapjes en drankjes klaar. Je bent van harte welkom. Meld je via basecamp@cmill.com aan vóór 17 oktober.
 
Meld je aan
 


Terug naar nieuws