Afbeelding
 

Nieuwsbrief september 2016


Ongelofelijk: het is alweer september! De vakanties zijn voorbij gevlogen en het harde werk kan weer beginnen. Nouja, bijna dan. We hebben namelijk eerst nog de MillerBBQ om de zomer goed af te sluiten. Ben je een Miller en heb je wel zin in een hapje en een drankje aanstaande donderdag? Meld je dan vandaag nog aan bij C'licious!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Meld je nog snel aan!


Aanstaande donderdag is de MillerBBQ. Tot en met vandaag (dinsdag 13 september) kunnen Millers zich bij C'licious aanmelden voor dit gezellige evenement. Het wordt heerlijk weer en voor lekker eten & drinken wordt gezorgd. Dat wil je niet missen!
 
 
 
Afbeelding
 

Stop! In the naaaame of love


De vakanties zijn voorbij en iedereen is natuurlijk hartstikke blij dat hij/zij weer aan het werk mag. Dat enthousiasme waarderen we. We merken echter dat er, in al dat enthousiasme, af en toe nog hard gereden wordt op het terrein. We willen jullie vriendelijk verzoeken de Max Verstappen in jullie ergens anders los te laten. Puur vanwege de veiligheid van jezelf en andere Millers!
 
 
 
Afbeelding
 

1Lokaal: de ©-mill editie


Leuk nieuws: er komt een '©-mill special' aan van 1Lokaal! Met leuke feitjes over ©-mill, informatie over ons nieuwe concept Basecamp én de mogelijkheid voor alle Millers om zichzelf te kunnen presenteren. We nemen hierover binnenkort contact op met jullie. Samen gaan we er iets moois van maken!
 
 
 
Afbeelding
 

Breakfast Club op 21 september


Woensdag 21 september komt de Breakfast Club weer bij elkaar! Gezellig bijkletsen, nieuwe Millers leren kennen én een bezoek aan De Maakfabriek. Medemiller Wil Cornelissen neemt ons mee naar zijn werkplaats voor een kijkje achter de schermen. Ook zin in een (gratis) ontbijt én interesse om te sparren over samenwerking? Meld je aan via info@cmill.com .
 
 
 
Afbeelding
 

Back to basics in de nieuwe ruimtes van ©-mill


Enthousiaste ondernemers die wel houden van DIY projecten, 'open door policies' en op zoek zijn naar een broedplaats om hun kantoor te landen, zijn welkom in het nieuwe gedeelte van gebouw B. Het nieuwe project heet 'Basecamp' en de eerste Millers (Creovate en Future Media Productions) zijn al verhuisd. Er zijn nog verschillende ruimtes beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden op www.cmill.com/beschikbaar of neem even contact met ons op !
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws