Afbeelding
 

Nieuwsbrief juli 2016


Dit weekend wordt het zomers warm... Het is alweer juli! Dat betekent dat de vakantiekriebels beginnen en we naast werknieuws, ook een aantal andere leuke zaken te melden hebben. Zoals onze actie samen met de GaiaZoo, de laatste Breakfast Club van het seizoen én een Save the Date voor de Millerbarbecue. Je vindt het allemaal in de ©-mill nieuwsbrief van deze maand. Laat die vakantie maar komen!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Hieperdepiep hoera! Petra is 20 jaar in dienst!


Niet bij ©-mill natuurlijk, dat bestond 20 jaar geleden nog niet, maar wel op dit terrein! Petra heeft van tevoren namelijk altijd bij Philips gewerkt. Dat leidt vandaag tot een prachtig jubileum, dus ga zeker even langs om haar te feliciteren! Namens ©-mill heel erg bedankt voor je inzet, van harte gefeliciteerd en hopelijk blijf je nog 20 jaar bij ons! ;) 
 
 
 
Afbeelding
 

Hello, goodbye


Sabrina heeft ©-mill helaas verlaten om voor C'magne aan de slag te gaan bij Trudo (Strijp-S) in Eindhoven. We gaan haar heel erg missen, maar wensen haar vooral heel veel succes! Geen zorgen, ze is nog steeds onderdeel van C'magne en zal ook af en toe nog op ©-mill te vinden zijn. :) Haar taken zijn ondertussen ondergebracht bij Frank en Rian. Rian gaat zorgen voor de verhuur op het terrein, bij Frank kun je terecht voor alle technische vragen. 
Emailadres Frank: f.jeuring@cmagne.com
Emailadres Rian: r.moonen@cmagne.com

Heb je al een brandende vraag, of geen idee wie Rian en Frank zijn? Loop dan vooral even binnen bij het kantoor van C'magne in gebouw B. We helpen je graag!
 
 
 
Afbeelding
 

De laatste Breakfast Club


 Nouja, voor de vakantie dan. Op woensdag 20 juli is de laatste Breakfast Club voordat de vakantie begint. Dat wil je natuurlijk niet missen, dus zet het in je agenda! Bij goed weer eten we lekker buiten. Bij welke MedeMiller we langsaan? Meld je aan via info@cmill.com en we houden je op de hoogte ;)
 
 
 
Afbeelding
 

Er wachten gorilla's op je...


Want ze kunnen wel wat hulp gebruiken! Daarom heeft Gaia Zoo een mooie actie. Gaia Zoo en ©-mill hebben bij de receptie en de ingang van C'licious inzamelboxen voor mobieltjes geplaatst. Alle medewerkers bij ©-mill kunnen hierin oude en defecte bedrijfstelefoons deponeren. Heb je thuis nog een oud mobieltje liggen, neem die dan mee! Ook lege cartridges kunnen worden gerecycled en leveren geld op voor de gorilla’s. 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Sparen voor de barbecue


 Bij C'licious kun je vanaf 18 juli sparen voor de jaarlijkse Millerbarbecue! Op donderdag 8 september gaan we gezellig met z'n allen een hapje grillen en slokje drinken. Met een spaarkaart krijg je €2,50 korting op het MillerBBQ ticket van €10,-. Heb je vier kaarten bij elkaar gespaard? Dan krijg je het ticket gratis! Je kunt natuurlijk maar maximaal vier kaarten inleveren per persoon.

Save the date, meer informatie volgt! Maak je niet druk na het zien van deze foto, wij gebruiken een oude vertrouwde kolenbarbecue ;) 
 
 
 
Afbeelding
 

Goud voor Parkstad!


 De regio Parkstad Limburg is winnaar in de categorie 'Beste Reisbestemming ter Wereld' van de Tourism for Tomorrow Award 2016! En jij bent maar mooi werkzaam in die regio. Lees verder over de prijs en hoe je deze als ondernemer kunt uitdragen.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws