Afbeelding
 

Nieuwsbrief juni 2016


 Het jaar is halverwege en de zon laat nog even op zich wachten.. Maar laat dat de pret niet drukken! We hebben namelijk een leuk ondernemersevenement aan te kondigen, meerdere nieuwe Millers mogen verwelkomen én nog veel meer nieuws. Lees snel verder en vergeet niet om je aan te melden voor de Breakfast Club bij MGL!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Save & Share the date!


  Parkstad is vanaf 8 juli een nieuw ondernemersevent rijker. Van de jaarlijkse ©-mill barbecue tot Supertuesdays is er al een heleboel te doen op zakelijk netwerk gebied en dat moet vooral zo blijven! Business in the Park is vooral een moment om alle ondernemende innovatieve en creatieve communities te verbinden. Vandaar dat dit initiatief gesteund wordt door vele locaties en communities.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

©-mill is under construction... en je wil weten waarom.


  We zijn namelijk niet zomaar 'under construction', nee, binnenkort kun jij zélf beginnen met bouwen! In gebouw B gaat namelijk het concept 'Do it yourself at ©-mill' van start. Hoe, wat, waar, wanneer? Dat verklappen we nog even niet. Wil je toch al eens spieken in de beschikbare ruimtes, neem dan even contact op met Sabrina!
 
 
 
Afbeelding
 

Let's introduce: Future Media Productions


Deze maand in Let's Introduce: Future Media Productions! En hoe kunnen zij nu beter laten zien wie ze zijn, dan in film. Kijk mee (en loop gerust eens bij ze langs)!
 
Bekijk de video...
 
Afbeelding
 

Join the Breakfast Club op 15 juni


 Dát vragen ze zich bij MGL vast wel eens af. Maar hebben ze er ook een antwoord op? We sparren over dit onderwerp én natuurlijk over mogelijkheden tot samenwerking bij de Breakfast Club op 15 juni. Vanaf 07.30u lekker ontbijten bij C'licious, daarna samen op bezoek bij MGL. Meld je aan via deze link! Nog benieuwd hoe het bezoek was bij Kuszzz? Klik dan hieronder.
 
Bekijk de foto's!
 
Afbeelding
 

Nieuws van C'licious


 Let op! Op vrijdag 3 juni is C'licious al vanaf 14.00u gesloten.
Gelukkig is er meer nieuws: zo gaat de spaaractie wegens succes nog even door, zijn we benieuwd naar jullie vakantiekiekjes (want daar kun je wat mee winnen) én dagen we je uit om onze verse sapjes te proberen...
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Kijktip: shake & fold


Leuke tip van nieuwe Miller Sonny Sieben. En op zoveel plaatsen van toepassing! Meer zeggen we er niet over, gewoon even kijken dus ;)
 
Bekijk de video!
 
Afbeelding
 

De KVK helpt ondernemers groeien


De KVK heeft binnenkort een aantal bijeenkomsten over de regeling MKB Financieringspoort Limburg. Graag attenderen we je op de bijeenkomsten ‘Vergroot uw kans op financiering’ die de KVK in de provincie Limburg organiseren. Ze vinden plaats op 9, 16 en 23 juni in Horst, Roermond en Sittard. Nog op zoek naar financiering voor je volgende project? Lees dan even verder en meld je aan voor één van de bijeenkomsten van de KVK.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws