Afbeelding
 

Nieuwsflits: kom je ook?


 Een korte nieuwsflits om je te laten herinneren aan de Breakfast Club morgen, voetbalnieuws te brengen (ja echt!) én je hulp te vragen voor volgende week maandag. Lees 'm op je gemak door en laat van je horen!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Heb jij je al aangemeld voor de Breakfast Club?


Het leven is een kussengevecht... Dus kun je maar beter goede kussens hebben! Kom morgen (woensdag 18 mei) naar de Breakfast Club, dan hoor je er alles over. Eerst een heerlijk ontbijt in C'licious en daarna op bezoek bij Kuszzz. Neem je buurman mee en laat je verrassen! Meld je aan via info@cmill.com
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

We zijn helaas niet allemaal Max Verstappen


 Wat een heldendaad van Max! We kunnen ons voorstellen dat als je naar je werk rijdt, jij ook éven die race-held in jezelf wil loslaten. Toch willen we jullie vragen om dit niet op het terrein van ©-mill te doen. Puur vanwege de veiligheid van jezelf en andere Millers! 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Word jij de nieuwe sponsor van dit dreamteam?


 RKSV Bekkerveld is met bijna 900 leden één van de grootste sportverenigingen in Parkstad. Wil je ook je zakelijke netwerk vergroten? Word dan lid van de ING Businessclub bij RKSV Bekkerveld en maak van onze leden en sponsoren jouw klanten!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Gezocht: ondernemers geïnteresseerd in een nieuw woon-werkconcept!


  Wonen-Zuid en ©-mill ontwikkelen samen een nieuw woon-werkconcept op de Molenberg in Heerlen. Hiervoor zoeken we ondernemers die graag hun werkplaats/atelier aan huis zouden willen hebben.

Ben je er een of ken je er een? Dan nodigen we je graag uit voor een brainstormsessie over dit nieuwe idee, waarin we aan jouw wensen willen voldoen. Zou jij bijvoorbeeld je kantoor graag aan huis willen? Een werkplaats op loopafstand, die je deelt met andere professionals? Apparatuur niet meer zelf hoeven kopen, maar gezamenlijk gebruiken in een collectief? Meld je snel aan!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws