Afbeelding
 

Nieuwsbrief mei 2016


 Wát een lekker weer de afgelopen dagen. Helaas duurt het nog maar even, dus daar moeten we snel gebruik van maken! Daarom wordt er morgen (dinsdag 10 mei) lekker gebarbecued bij C'licious. Lees alles over deze bbq, de winactie van C'licious, ons terrein én de volgende Breakfast Club in deze nieuwsbrief!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Het gras is groener bij ©-mill


Deze week krijgt het gras van ©-mill een make-over! Want groen is het nieuwe bruin. Er zal voornamelijk in de avonduren gewerkt worden om overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Eind deze week zijn de werkzaamheden klaar. Het veld blijft daarna nog twee tot drie weken afgezet zodat het gras goed kan groeien. Even niet op het gras lopen dus! In juni zijn we weer helemaal klaar voor yogasessies, picknicks en voetbalcompetities. We horen jullie plannen graag ;)
 
Stuur je idee naar info@cmill.com!
 
Afbeelding
 

Winnen doe je bij... C'licious!


 Het eerste goede nieuws is: morgen wordt er bij C'licious lekker gebarbecued. Tijdens lunchtijd (van 11.30 - 13.30u) is de barbecue heet en kun je je lunch bestellen op het terras van C'licious. Maar er is nog meer goed nieuws! Lees daarvoor snel verder.

Pssst, let op: volgende week maandag (Tweede Pinksterdag) is C'licious gesloten.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Het leven is een kussengevecht.


 Dus kun je maar beter goede kussens hebben! Kom woensdag 18 mei naar de Breakfast Club, dan hoor je er alles over. Eerst een heerlijk ontbijt in C'licious en daarna op bezoek bij Kuszzz. Neem je buurman mee en laat je verrassen! Meld je aan via info@cmill.com.
 
Kom je ook?
 
Afbeelding
 

Kunst met een hoofdletter K in het gebouw met de hoofdletter A


 Vanaf morgen gaan we aan de slag met een nieuwe expositie in gebouw A. Na de prachtige reeks van Huub Oostwegel is het nu de beurt aan Miriam Meertens! We houden je op de hoogte...


Terug naar nieuws