Afbeelding
 

Nieuwsflits: Oranje boven!


Een korte nieuwsflits om je op de hoogte te stellen van de openingstijden van ©-mill tijdens de 'feestdagen', je een terugblik op de Breakfast Club te geven (de volgende keer moet je er echt bij zijn!) én je te herinneren aan de Millerborrel van volgende week!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Lang leve Koningsdag én Hemelvaart! ©-mill en C'licious zijn even dicht.


Hoera! Volgende week is het Koningsdag en de week erna is het alweer Hemelvaart. Dat betekent twee korte werkwerken. ©-mill is op woensdag 27 april en donderdag 5 mei gesloten. Op deze dagen geldt hetzelfde als in het weekend: als je toch graag door wil werken, kun je met je toegangspas voor de poort gewoon binnen. Het is waarschijnlijk lekker rustig, dus dat wordt meters maken!
27 april en 5 mei zijn ook dagen waarop je je eigen boterhammen moet smeren. C'licious is namelijk ook gesloten én plakt er nog een vrije dag aan vast op vrijdag 6 mei.
Geniet van de vrije dagen :) De rest van de meivakantie zijn ©-mill en C'licious gewoon geopend!
Afbeelding
 

Je hebt iets gemist!


Afgelopen woensdag ging de Breakfast Club langs bij Argus Imaging. De 'Breakfast Club' is een gratis maandelijkse ontbijtsessie voor alle ondernemers op ©-mill. Je bent van harte welkom!
Met afgelopen keer: maanmannen in de cleanrooms, röntgenhaartjes van 2 mu, aluminium dat je niet mag aanraken en CTscans van meer dan €150.000. En dat noemden ze dan een 'instapmodel'.
De volgende Breakfast Club is op woensdag 18 mei vanaf 07.30 in C'licious en die mag je niet missen. Zet het alvast in je agenda!
 
Bekijk de foto's...
 
Afbeelding
 

Kom je volgende week naar de Millerborrel?


 Sluit de week goed af met een hapje, een drankje én een kleine tribute aan de Prince en Koningsdag. Vanaf 16.00u gezellig borrelen op het grasveld in gebouw B!


Terug naar nieuws