Afbeelding
 

Het is weekeeeend!


Het is (bijna) weekend en daar ga je natuurlijk van genieten. Je hebt het verdiend! Voordat je naar huis sprint, hebben we nog een paar nieuwtjes voor volgende week. Over werk aan de winkel... eh, weg én om je eraan te laten herinneren dat er woensdag weer gezellig samen wordt ontbeten. Fijn weekend!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Aanstaande maandag is er werk aan de weg!


Voor onze nieuwe huurders in gebouw C wordt glasvezel aangelegd. Dit betekent dat aanstaande maandag verschillende werkzaamheden gaan plaatsvinden op ons terrein. Het zal geen hele dag in beslag nemen en het verkeer wordt niet verhinderd, maar we willen jullie toch graag even informeren.
Voor gebouw C én langs de eerste parkeerplaatsen aan de rechterkant na de slagboom wordt gewerkt. Hierdoor kan er voor de Millers in gebouw K, maar ook voor anderen tijdelijk enige overlast zijn. Wij hopen op jullie begrip!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Kom woensdag gezellig ontbijten met je buurman


Ook deze maand is er weer een gezellige en inspirerende Breakfast Club! Woensdag 16 maart vanaf 07.30u is iedereen welkom in C'licious om een heerlijk broodje te eten en daarna geïnspireerd te worden door een andere Miller. Dit keer nemen we een kijkje in het spiksplinternieuwe kantoor van Bowl-Easy, inclusief bowlingbaan. Neem vooral je buurman mee en maak kennis met de andere ondernemers op het terrein! Kom je ook? Meld je dan aub even aan via info@cmill.com. :)
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws