Afbeelding
 

Nieuwsbrief maart 2016


We kunnen bijna niet meer wachten. Laat die lente maar komen! Misschien zie je het niet direct aan het weer, maar bij ons zit de lente toch echt al in de bol. Zo kijken we uit naar de gezellige Breakfast Club en Millerborrel, brengen we kleur in de vernieuwde vergaderruimtes in gebouw C en maken we kennis met MTSR in Let's Introduce. Lees snel verder!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

16 & 25 maart staat ©-mill in je agenda!


Of nog niet? Nee? Doe het dan meteen! Houd woensdagmorgen 16 maart vanaf 07.30u vrij voor een heerlijke Breakfast Club en vrijdagmiddag 25 maart vanaf 16.00u voor de gezellige Millerborrel!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let’s introduce: MTSR Mensen. Gezondheid. Werken.


Hoe belangrijk is het dat je gewoon kunt deelnemen aan de samenleving? Dat je thuis lekker in je vel zit, je sociale contacten goed op de rit hebt en dat je werk hebt? Ondertussen zijn het bijna eerste levensbehoeften. Iedereen komt op een punt in zijn leven waarin zaken niet lekker lopen en problemen kunnen ontstaan en daar biedt MTSR ondersteuning in aan. Voor een buitenstaander is het pakket dat ze bieden misschien heel breed, maar Marrieke Breuer licht het pakket aan ons toe. ‘We zijn er voor iedereen!’ Lees er alles over in Let’s Introduce: MTSR.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Er wordt hard geklust in gebouw C!


Zoals we in de vorige nieuwsbrief al vertelden, komt er een compleet vernieuwde ruimte in gebouw C. Het kostte een aantal dagen geboor en gesloop, maar ondertussen zijn we aardig op weg!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Koffie smaakt beter in een beker van C'licious


We maken je alvast lekker. Volgende maand begint C'licious met een nieuwe spaaractie voor koffie, koffie, lekker bakje koffie... Hoe begin je je dag nou beter dan met een lekker bakkie leut? Nou, door die cafeïne binnen te krijgen uit een beker van C'licious! Vanaf eind deze maand kun je gaan sparen voor één van deze bekers.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws