Afbeelding
 

Nieuwsflits: de Serious Request editie


Normaal zit je nu al met je hoofd bij de kerstsfeer en staat het gourmetstel nog net niet op tafel. Maar dit jaar zou je kerst bijna vergeten! Heerlen staat natuurlijk eerst nog geheel in het teken van Serious Request. Er zijn tal van activiteiten voor het goede doel en daar dragen we graag een steentje aan bij. Lees in deze nieuwsflits hoe jij dat ook kunt doen!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Begin het jaar goed met een gratis agenda van Alles voor op Kantoor!


Alles voor op Kantoor levert kantoorbenodigdheden en heeft een aantal agenda's en maandkalenders voor 2016 over. Deze kunnen niet meer geruild worden bij de leverancier, maar eigenaar Dennis Zautsen vindt het hartstikke zonde als ze weggegooid moeten worden. Hij stelt ze daarom beschikbaar voor alle Millers, gratis óf tegen een (kleine) donatie aan Serious Request!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Krijg antwoord op je levensvragen en steun Serious Request bij The Voice of Coaching


Op dinsdag 22 december kun je bij Locus Training, Coaching en Advies in gebouw A terecht voor een unieke veiling. Tijdens 'The Voice of Coaching' kun jij je vraag voorleggen aan drie coaches en met één coach aan de slag gaan!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Wil je met een eigen actie meedoen aan Serious Request? Loop even binnen bij Have a Byte!


Auto's wassen? Koekjes bakken? Of een ander briljant idee om geld op te halen voor het goede doel? Ga ervoor! Bij Have a Byte kun je nog een officiële Serious Request donatiebox ophalen om al het (klein-)geld makkelijk te verzamelen.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws