Afbeelding
 

Nieuwsbrief december 2015


Nog even en dan zit 2015 er alweer op. 'Wat gaat de tijd toch snel' , horen we je denken, en dat klopt. Dus laten we van die tijd het beste maken! Met bijvoorbeeld het kerstontbijt in C'licious, de Crazy Christmas Colorrun en het verwelkomen van nieuwe Millers. December: bring it on!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Meld je nog snel aan! Lekker kerstontbijten bij C'licious


Op 16 en 17 december organiseert C'licious een heerlijk (én gezellig!) kerstontbijt. Bij aankomst ontvang je een lekker glaasje prosecco (hoe goed kan je dag beginnen) en gedurende het feestelijke ontbijt is de kerstman aanwezig in hoogsteigen persoon. Ook zijn er sfeervolle muzikale optredens. Wil je erbij zijn? Meld je aan vóór woensdag 9 december!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Doe maar 'crazy', dan doe je al gewoon genoeg.


Ook dit jaar kun je weer meerennen met de Crazy Christmas Colorrun! Op zondag 27 december 2015 zal de tweede editie van de Crazy Christmas Colorrun plaatsvinden bij ©-mill. Tijdens een run van één, vier of acht kilometer moeten deelnemers diverse obstakels trotseren terwijl zij door kleurpoeders heen rennen. Dat wil je niet missen!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: Praktijk voor Psychologische Begeleiding Parkstad


'Ik geloof niet in wachtlijsten, want mensen hebben nu hulp nodig.' Dat is een mooie binnenkomer in het gesprek met Marjon Vinken, Praktijk voor Psychologische Begeleiding Parkstad. Het werk is in het afgelopen jaar ontzettend toegenomen, maar dat betekent voor Marjon alleen maar dat haar bedrijf mee moet groeien. Daarom heeft ze in oktober haar bedrijf verhuisd naar ©-mill.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Begin de eerste werkweek van 2016 borrelend!


De eerste maandag van het nieuwe jaar wordt er eentje waarop je makkelijk uit je bed komt. Dan is namelijk de feestelijke ©-mill Nieuwjaarsborrel! We nodigen alle Millers uit om gezellig het nieuwe jaar met ons te komen vieren. Vanaf 16.00 uur staan er lekkere hapjes en drankjes klaar in C'licious. Kom je ook?
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws