Afbeelding
 

Nieuwsbrief oktober 2015


De herfst begint en de wegwerkzaamheden zijn ten einde! Een vrije doorgang en mooi uitzicht, dat lijkt ons toch een goed begin van je werkdag. :) Daarnaast hebben we deze maand veel te melden: we stellen je voor aan nieuwe Millers AV-Point, vertellen alvast iets over de nieuwe services van Business Post en nemen een kijkje bij de expositie van Huub Oostwegel. Lees er alles over in de nieuwsbrief van oktober!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

De weg is vrij!


Niet langer werk aan de weg, wel werk aan de winkel! Vanaf nu kunnen al je klanten makkelijk parkeren bij ©-mill.
's Ochtends naar je werk rijden en geen werkzaamheden tegenkomen, dat is toch wel lekker!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Vanaf 1 november makkelijk je post verzenden bij ©-mill


Je kent het wel: denk je 'even' een zakelijke mailing uit te sturen, blijkt het altijd weer meer werk dan gedacht. Brieven wegen, enveloppen tellen, postzegels plakken... Allemaal taken die onnodig veel tijd kosten. Daar heeft ©-mill vanaf 1 november een oplossing voor!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: AV-Point


Nog maar een week bij ©-mill, maar nu al razend enthousiast: de mannen van AV-Point. Omdat de 'Content-afdeling'  zich graag omringt met creativiteit, zijn ze heel blij met de andere bewoners in gebouw A en de inrichting van de lounge bij hen voor de (kantoor-)deur. Michiel Verheul heeft zijn oog al laten vallen op een van de zwart-witte stoeltjes, dus ben niet verbaasd als deze binnenkort plotseling verdwenen is...!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Pssst... Ben jij wel eens de weg kwijt bij ©-mill?


Punt 1: Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen. Punt 2: Het hoeft nu niet meer! We hebben deze week namelijk nieuwe bewegwijzering laten plaatsen voor alle gebouwen.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

De nieuwe expositie van Huub Oostwegel


Misschien heb je ze al gezien: de prachtige portretten die ophangen in gebouw A. Huub Oostwegel heeft ervoor gezorgd dat van 5 oktober 2015 tot en met 3 januari 2016 de gangen in gebouw A voorzien zijn van extra kleur!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Meld je aan voor de Breakfast Club op 21 oktober!


Speciaal voor alle managers, directeuren en ondernemers organiseert ©-mill iedere derde woensdag van de maand de Breakfast Club! Geniet van een heerlijk ontbijt, gratis verzorgd door ©-mill, waarbij we kennismaken met elkaar, sparren over mogelijke samenwerking en daarna een keukje in de bijzondere keuken van Phenospex krijgen! Meld je aan voor de editie van 21 oktober via deze link , dan weten we hoeveel eitjes we moeten rapen!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws