Afbeelding
 

Nieuwsbrief september 2015


September is begonnen en veel Millers zijn weer hard aan het werk. In deze nieuwsbrief stellen we enkele van deze Millers aan jullie voor, vertelt Relim over hun vernieuwde Strijk- en Herstelservice en vragen we jullie alvast een aantal data vrij te houden...
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: Shift-it


Het ene kantoor zit in Porto, maar Henk van der Wal en Stefan Snoek bevalt het prima in het andere kantoor bij ons in ©-mill. Deze keer in Let’s Introduce: Shift-it!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Relim kan de strijk doen


De strijkservice van Relim is verhuisd! Sinds maandag 17 augustus 2015 heeft werkleerbedrijf Relim haar innamepunt verplaatst van gebouw A naar gebouw D, de plek waar Relim gevestigd is. Dit zorgt ervoor dat de openingstijden verbreed zijn en de strijkservice volledig in eigen beheer valt.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Save the Date: Kerstontbijt C'licious 2015


Hoewel het nu nog vroeg voelt, vliegt de tijd en willen we ervoor zorgen dat je alvast een plekje vrijhoudt in je agenda. Op woensdag 16 en donderdag 17 december organiseert C'licious namelijk hun welbekende kerstontbijt!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

'De Verdrietfabriek' zet Cultura Nova aan het denken


Het was een succesvolle week voor Hoge Fronten en Lieke Benders: in het laatste weekend van Cultura Nova raakte 'De Verdrietfabriek' volledig uitverkocht. Een bijzondere voorstelling op het terrein van ©-mill.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws