Afbeelding
 

Nieuwsflits: werk aan de weg en Cultura Nova


De laatste week van augustus zijn er nog genoeg nieuwtjes te vermelden, dus sturen we je graag een nieuwsflits! Met leuk nieuws over Cultura Nova en informatie over het werk aan de weg. Daarnaast herinneren we je nog even aan de Miller BBQ op 3 september. De inschrijfperiode is verlengd! Heb je je nog niet opgegeven en wil je er toch graag bij zijn? Geef het dan snel door via deze link!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Met korting naar 'De Verdrietfabriek' van Cultura Nova op ©-mill!


Van vrijdag 28 augustus t/m zondag 6 september vindt zomerfestival Cultura Nova plaats in Heerlen en omgeving. Cultura Nova bestaat dit jaar 25 jaar! Dat viert het festival met een programma vol passie, verwondering en spektakel. Er zijn vele activiteiten met theater, muziek, dans en beeldende kunst op bijzondere locaties in Heerlen en omgeving. Het programma biedt acts van wereldniveau naast unieke coproducties met jonge makers uit de regio. In het verleden heeft ©-mill voor diverse activiteiten van Cultura Nova succesvol als locatie gefungeerd. Dit jaar heeft de organisatie voor de voorstelling De Verdrietfabriek van Hoge Fronten / Lieke Benders hier haar oog op laten vallen.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Reminder: vanaf deze week werk aan de weg op het terrein van ©-mill


Vanaf deze week gaan er verschillende verbeteringen plaatsvinden op het terrein van ©-mill. Er komen meer parkeerplaatsen en de wegen worden versmald. Hiermee willen we de snelheid van auto's verminderen en mogelijke hinder voorkomen, om het voor iedereen nog leuker te maken! Na deze werkzaamheden zal er niet meer geparkeerd kunnen worden voor gebouw B, maar zullen er op de rest van het terrein meer parkeerplaatsen beschikbaar zijn.
Dit betekent helaas wel dat er enige vorm van overlast ondervonden kan worden. Om deze zo laag mogelijk te houden, plaatsen we hierbij de volledige planning!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws