Afbeelding
 

Nieuwsbrief augustus 2015


Misschien ben je al op vakantie geweest, misschien moet je nog gaan, maar ondertussen gaat op ©-Mill alle bedrijvigheid gewoon verder! Let op: in deze nieuwsbrief attenderen we je op werkzaamheden aan de weg op het terrein! Daarnaast willen we je deze maand voorstellen aan twee nieuwe Millers: KUSzzz en Alles Voor Op Kantoor, vieren we het 10jarig jubileum van Riet Brouwer en nodigen we je uit om met ons te komen barbecuen bij de Meet the Millers BBQ op 03 september!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let op! Verbeteringen aan de weg bij ©-mill


Meer parkeerplaatsen, tijdelijk enige vorm van overlast. Vanaf 25 augustus (week 35) gaan er verschillende verbeteringen plaatsvinden op het terrein van ©-mill. Er komen meer parkeerplaatsen en de wegen worden versmalt. Zo willen we de snelheid van auto's, en daarmee enige autohinder, verminderen. Uiteindelijk zal er niet meer geparkeerd kunnen worden voor gebouw B maar zullen er meer parkeerplaatsen op het terrein beschikbaar zijn!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Tropenrooster C'licious


Aangepaste openingstijden tot 24 augustus Veel van de Millers genieten nog van een welverdiende vakantie. C' licious heeft haar openingstijden daarom aangepast tot maandag 24 augustus.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Kom ook! Meet the Millers BBQ 2015


Meld je nu aan voor de Meet the Millers BBQ! Na een zeer succesvolle eerste en tweede editie organiseert ©-mill ook dit jaar met veel enthousiasme de Meet the Miller BBQ! Volgende maand is het al zover: op donderdag 3 september om 17.00u worden op het grasveld van ©-mill de kolen flink warm gestookt en biertjes voor je getapt.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: KUSzzz


KUSzzz | outdoor kussens op maat Het wordt knus op ©-mill met weer een nieuwe bewoner, namelijk KUSzzz! KUSzzz is een bedrijf gespecialiseerd in loungekussens, sierkussens en terraskussens op maat. Zij maken waterafstotende kussens die geschikt zijn voor buitengebruik op steigerhouten meubels, tuinstoelen en ligbedden. KUSzzz is opgericht in 2012 en staat voor “KUS" - een afkorting van KUSsens - en de toevoeging “zzz" - wat slaat op relaxen. “Want dat kun je met onze kussens” zegt Erik van der Horst; eigenaar en mede-oprichter van het bedrijf. Naast de verkoop via hun website is KUSzzz ook te vinden bij 13 verkooppunten in Nederland en België.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Jubileum: 10 jaar Riet Brouwer


Riet Brouwer viert haar 10 jarig jubileum Dit horen we graag bij ©-mill! We bieden graag een plek aan bedrijven die vol enthousiasme starten, maar zeker ook aan bedrijven die na 10 jaar nog steeds zo enthousiast zijn. Riet Brouwer is een specialist op gebied van personal coaching, team coaching en loopbaanorientatie, en ze bereikt dit jaar haar 10 jarig jubileum!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: Alles voor op kantoor


Alles voor op kantoor | Regelt alles van A tot Z Pas een week bij ©-Mill, maar Dennis Zautsen van Alles voor op kantoor voelt zich al helemaal op zijn plek. Begonnen als webshop, maar tegenwoordig vooral de nadruk op persoonlijk contact. De klant ontzorgen, daar gaat het om bij Alles voor op kantoor!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws