Afbeelding
 

Nieuwsbrief juli 2015


De flip flops glijden aan, het zwembadje wordt opgeblazen en de koffers worden langzaam ingepakt. Dat betekent maar één ding: het is zomerrr! Maar op ©-mill staan we nooit stil en daarom hebben we ook deze maand weer een goedgevulde nieuwsbrief waarin we je voorstellen aan een nieuwe bewoner, je korting ontvangt op A Night in The Woods, Frank Jeuring vertelt over zijn bijzondere klim tijdens de Alpe D’Huzes en nog veel meer!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Expositie Agnes Polman-de Bruin op ©-mill


 Vanaf juli worden de wandelgangen van gebouw A op ©-Mill gesierd door de bijzondere werken van kunstenares Agnes Polman-de Bruin. Haar olieverf- en acrylschilderijen in verschillende stijlen zullen voor de komende drie maanden te bewonderen zijn.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Let's introduce: Krutzen Support


 ©-mill heeft er weer een nieuwe bewoner bij in gebouw C, namelijk Krutzen Support. Een door enthousiaste ondernemers opgericht adviesbureau voor organisaties, baanveranderaars en zzp'ers, gericht op het oplossen van capaciteitsvraagstukken binnen organisaties.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Kippelvel momenten en een geweldige opbrengst van Alpe D’Huzes


Donderdag 4 juni was het een bijzondere dag. Toen beklom onze Frank Jeuring, samen met zijn zus en 4.000 andere enthousiastelingen, de Alpe d'Huez om zich in te zetten voor de strijdt tegen kanker. Hij vertelt zijn verhaal en deelt zijn ervaringen!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Met korting naar A Night in the Woods (film)festival


 Na een succesvolle tweede editie in 2014 komt het Heerlense mini park filmfestival A Night in the Woods terug. Bigger & better! Stichting SPAT zorgt er samen met hoofdsponsor ©-mill voor dat je op 17 juli weer kan genieten van een film, drankjes en gezelligheid in het Aambos te Heerlen. Overdag zijn er verschillende DJ’s en singer/songwriters. Zodra de avond valt begint de openluchtbioscoop. Onder het genot van een bekertje popcorn zak je achterover op je dekentje en geniet je van een goede film.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Doe je communicatie lekker zelf!


MANA, bureau voor strategie en marketing communicatie op ©-mill introduceerde onlangs haar nieuwe bureaufilosofie voor de toekomst. MANA vindt dat organisaties het beste zelf hun communicatie kunnen doen. Dat is effectiever en leidt tot meer vertrouwen bij alle relevante stakeholders. Op die manier creëer je namelijk écht waardevolle en duurzame verbindingen, die leiden tot gezamenlijk succes. Om deze filosofie uit te rollen heeft MANA zich versterkt met Arie de Zeeuw, eigenaar van Authentic Communication en communicatiestrateeg. Hij zal het directieteam van MANA gaan versterken als Managing Partner. 
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Millers blij, wij blij!


Omdat we altijd benieuwd zijn naar jullie mening, hebben we even geleden een klant- en huurderstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Verblijd mogen we melden dat jullie allemaal erg tevreden zijn over ©-mill en C'licious!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws