Afbeelding
 

Nieuwsbrief april 2015


De eerste feestdagen van het jaar zijn alweer achter de rug en op ©-mill hebben we ook zeker niet stilgestaan! Zo lees je in deze nieuwsbrief o.a. alles over onze handige pakketdienst, hoe je een dagje gratis kunt touren in de nieuwe BMW i3 én de welkome uitbreiding van ons ©-mill-team. Genoeg leesvoer om je tuinstoel eens royaal voor uit te klappen dus!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

You've got mail!


Je bent online aan het shoppen, hebt dé perfecte schoenen gevonden en drukt enthousiast op 'bestelling afronden'. Om vervolgens 3 herinneringsbriefjes in je brievenbus te ontvangen, omdat je niet thuis was om het pakketje aan te nemen. Arghh!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Save the date: Millersborrel op 24 april


Na de geslaagde Millersborrel van vorige maand hebben we de smaak goed te pakken. Daarom staat de volgende borrel alweer gepland op vrijdag 24 april vanaf 16.00u in de lounge van gebouw A.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Open dag Fysio Factory


De laatste twee jaren is het aanbod van Fysio Factory op ©-mill aanzienlijk uitgebreid en daarom organiseren ze op dinsdag 14 april een interactieve open dag! Van 15.00u tot 19.00u kun je in de drie behandelruimtes terecht voor meer informatie over hun nieuwe activiteiten, zoals onder andere:
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Even voorstellen: Sabrina Jap-A-Joe


Een frisse wind waait door het ©-mill kantoor met de komst van het nieuwe gezicht: Sabrina Jap-A-Joe! Vanaf maart is ze aan de slag als junior projectmanager en is daarmee de rechterhand van parkmanager Dennis. "Op dit moment loop ik zoveel mogelijk met Dennis mee om zowel kennis te maken met de huurders als het terrein zelf. Ik vind het belangrijk dat men mij leert kennen, ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact".
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Proefrijden in de BMW i3 of op de BMW C Evolution


In samenwerking met Keram (BMW en MINI dealer in Zuid-Limburg) laat ©-mill je kennis maken met de nieuwe BMW i3! Een dynamische auto die elektrisch rijden een nieuwe dimensie geeft. In het kader van duurzaam ondernemen en duurzame mobiliteit stelt Keram deze BMW nog 3 weken lang ter beschikking voor talloze proefritjes!
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws