Afbeelding
 

Beste bewoners,


De grasmaaier wordt afgestoft en de parasols bij C'licious worden weer voorzichtig uitgedraaid. Dat kan maar één ding betekenen: het is bijna voorjaar! Snuif de lente op tijdens de C-Mill Lentefair, geniet (met korting) van een unieke bioscoopervaring en houd 27 maart alvast een plekje in je agenda vrij voor de nieuwe vrijdagmiddagborrel in C'licious. Dit én meer lees je in deze ©-mill nieuwsbrief!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Borrelend het weekend in bij C'licious


Vrijdagmiddag. Hét moment van de week waar we stiekem allemaal reikhalzend naar uit kijken. En terecht! Want vanaf 27 maart luidt je het weekend nog beter in met de maandelijkse vrijdagmiddagborrel in C'licious!
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

Vooraankondiging Millers-enquête


Graag willen we je op de hoogte brengen van het klanttevredenheidsonderzoek dat binnenkort op ©-mill plaats zal vinden. Het onderzoek gaat over hoe jij als ‘Miller’ de gebouwen, de omgeving, de dienstverlening en faciliteiten waardeert.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

REMINDER: Voorjaarskriebels op de ©-mill Lentefair


De lente staat weer voor de deur en dat moet gevierd worden! Stichting Damescomité van het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius organiseert op 9 mei een unieke Lentefair met gezellige kraampjes waar onder andere kunst, brocante, tassen, sieraden, lederwerken, gerestaureerde beelden en nog veel meer te vinden is. De sfeervolle voorjaarsmarkt vindt plaats op de prachtige buitenlocatie van ©-mill.
 
Lees verder...
 
Afbeelding
 

REMINDER: Naar de bios op ©-mill


Filmliefhebbers opgelet: op 27 maart wordt gebouw B op ©-mill voor één avond omgetoverd tot pop-up bioscoop! 'De Cinema Grounds Pop Cinema' wordt georganiseerd door Stichting SPAT en het belooft een bijzondere filmavond met een vleugje theater te worden, geheel in thema van de award winnende film Pride. En omdat samen naar de bios gaan nóg leuker is, krijg jij als Miller met de kortingscode 'MillerTime' ook nog eens 50% korting op je kaartje! Tickets koop je online via www.yourticketprovider.nl . Vergeet hierbij niet de kortingscode in te vullen.
 
Lees verder...
 


Terug naar nieuws