C'Fest - C-Mill 10 jaar

©-mill bestaat 10 jaar.. Let’s ©elebrate!

Kroon op ons werk, dus kroon op jouw hoofd. Het is feest! ©-mill is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid van voormalig Philipsfabriek naar een bruisende Business Community en om ons gezamenlijk succes te vieren, staat de hele maand oktober (en stiekem ook de rest van het jaar) in het teken van het jubileum!

PROGRAMMA


(Maar er is natuurlijk nog veel meer.. laat je verrassen)


©’FEST

Op 14 oktober organiseren we voor de eerste keer het ©’fest! Een Open (deuren) Dag in een festivaljasje. Iedereen is welkom, Millers, partners, vrienden, bekenden, familie, buurtbewoners en nieuwsgierigen.

Wat mag je verwachten dan? Iedere deur staat open, elke Miller vertelt zijn of haar unieke verhaal en neemt je voor een dag mee in de beleving van onze community! Onder het genot van een hapje (foodtrucks) en drankje (C’licious) maak je kennis met alle facetten, knipogen, murals en samenwerkingen die ©-mill te bieden heeft.


Wil je liever actief bezig zijn? Wat dacht je van een heuse street art tour door ons gebouw, graffiti workshops (voor kids) en een Daze Two vogeltjes zoektocht.. Of ga je liever een beetje mee in het ritme van onze huisbands, een stadsdichter of DJ’s? Het kan, het mag, voel je welkom!

Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur staan de deuren open!