LaLieLoe

Iris & Tess, zussen en moeders van Maik en Jenée. Een jaar geleden kwam Iris op het idee om samen iets “leuks” te beginnen waar we onze creativiteit in kwijt konden en wat goed te combineren viel met schoolgaande kinderen. Dit “iets leuks” is LaLieLoe geworden!! We zijn dan ook mega trots om nu onze eigen Webshop geopend te hebben en hopen jullie allemaal blij te kunnen maken met mooie, gepersonaliseerde en handige producten voor jullie kleintjes!

Schakelonderwijs

Flavour People

NLP Opleidingen Wegener

Of je nu in de sales zit, HRM-manager bent of een zelfstandig zzp’er; NLP is dé tool om verbinding te leggen en te behouden. NLP is leren maatwerk te leveren in je communicatie met de ander. Het staat voor leren om op elk moment te anticiperen met dat stukje communicatie wat de ontvanger nodig heeft om te begrijpen wat de ander vraagt.

De krachtige NLP-methodiek geeft je de mogelijkheid om eenvoudig toegang te krijgen tot je geestelijke, lichamelijke en emotionele hulpbronnen en/of aangeboren vaardigheden en creativiteit.
Of je het nu inzet voor persoonlijke en/of professioneel gebruik, de trainingen zijn erop gericht om je ware potentieel nog meer te verbreden.

CEES HR Consultancy

CEES HR Consultancy heeft meer dan 30 jaar ervaring in HR dienstverlening met operationele, tactische en strategische vraagstukken. Uw HR processen en vraagstukken zijn bij onze specialisten in vertrouwde handen. We staan voor Integriteit, resultaatgerichtheid, daadkracht, pragmatisme, kwaliteit en professionaliteit. CEES HR Consultancy is partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid, lid van MKB Limburg en lid van het HR netwerk POOM. Onder het motto ‘samen sterker’ en om onze klanten nog  beter van dienst te kunnen zijn, werkt CEES HR Consultancy samen met diverse partijen op het terrein van mens en organisatie.

Issue Tissue

Compact maar met grote impact binnen de relatiegeschenkenmarkt.
We bedienen uiteenlopende markten met persoonlijk gedrukte hygiëneproducten zoals tissueboxen en miniverpakkingen zakdoekjes. Deze producten zijn milieuvriendelijk en drager van jouw communicatie. We zijn in een groot deel van Europa actief. (o.a. Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Scandinavië).

ViaMagnefiek

TEARS

Robuust Recruitment

Reclamebrigade B.V.