Verdieping:
1
0

Werken op ©-mill: wie wil dat nou niet?

©-mill is het veel geprezen bedrijventerrein dat thuisbasis biedt aan meer dan 100 bedrijven met ruim 900 medewerkers. ©-mill brengt werken, ontmoeten en business samen. Grote technologische bedrijven, traditionele dienstverleners, creatieve eenpitters, snelle groeiers en veelbelovende start-ups. Lokaal, regionaal en (inter-)nationaal. De onderlinge band bestaat uit de gazons tussen de gebouwen, de gezamenlijke vergaderruimtes, het parkrestaurant en uit de sfeer die overal voelbaar is ©-mill is business: lekker werken, net even anders, leven in de brouwerij, inspirerend. De campusgedachte!

©-mill heeft in gebouw B (nr. 7) nog een aantal mooie ruimtes beschikbaar. Ruimtes, die mooi passen binnen uw pakket. Lees verder voor de vierkante meters, voorzieningen en mogelijkheden!

 


Beschikbaarheid


Er zijn momenteel verschillende ruimtes op ©-mill beschikbaar. Bijvoorbeeld in gebouw B (nr. 7): een gebouw met industrieel gevoel door een lager en ruiger afwerkingsniveau. Hier bieden we diverse bedrijfs-/kantoorruimtes tot een totale oppervlakte van netto 3.806 m². Maar we hebben ook kleinere ruimtes beschikbaar zoals in gebouw C (nr. 9). Gebouw C kent een uitgebreid service- en dienstenpakket in combinatie met een hoog afwerkingsniveau van de kantoorruimtes. De laatste paar maanden is hier stevig gerenoveerd en zijn er een aantal mooie nieuwe ruimtes opgebracht. Denk aan kleinere kantoren van netto 20 m² of grotere ruimtes van netto 104 m². Ook in onze andere gebouwen zijn nog verschillende mogelijkheden. Neem aub contact op voor meer informatie.


Over ©-mill


Wij van ©-mill zijn geen vastgoedbeheerder of exploitant, maar stellen ons op als hotelier en als connector: banden creëren tussen mensen en bedrijven, de meerwaarde van de ©-mill community. Als hotelier bieden wij de ondernemers, haar medewerkers en gasten allerlei diensten aan. Van een centrale receptie, vergaderruimten, postverwerking, via groenonderhoud, schoonmaak en afval verwerking tot ons eigen restaurant met heerlijke broodjes en uitgebreide salades.

Voorzieningen


Kenmerkend voor ©-mill is het uitgebreide service- en dienstenpakket. Zoals aangegeven wordt voor de service- en parkmanagement diensten een voorschot in rekening gebracht per gehuurde m2 per jaar (reeds verwerkt in bovengenoemde prijs). Parkmanagement is een collectieve dienst die door alle bewoners op ©-mill gebruikt wordt. Onderstaand nog een korte uiteenzetting van het parkmanagement en de services.

Parkmanagement

Parkmanagement is een collectieve dienst die door alle bewoners op ©-mill gebruikt wordt. In het parkmanagement is in ieder geval het volgende inbegrepen:
* beveiliging en receptie
* infrastructurele faciliteiten
* groenonderhoud en onderhoud infrastructuur
* bedrijfsrestaurant in C’licious
* beheer inclusief technische dienst

In het servicepakket (dat per gebouw kan verschillen) zijn in ieder geval de volgende zaken opgenomen:
* parkeren
* voorschot warmte, elektra en water (ten delen)
* koffie, thee en water bij de pantry (in gebouw A,B,C en D)
* mede-gebruik van vergaderruimten en spreekkamers (in gebouw A,B,C en D)
* receptiedienst
* schoonmaak algemene ruimten
* onderhoud gebouw gebonden installaties
* glasbewassing

Locatie


Bedrijventerrein ©-mill ligt bovenaan de Molenberg in Heerlen.
Jan Campertstraat 5
NL - 6416 SG Heerlen
Parkstad Limburg 

Meer informatie?

Neem contact op per mail: info@cmill.com, of telefonisch via 045 571 99 10.