©-mill goed Bundesliga samen met Morrizz!

Ga je mee? Op dinsdag 18 december 2018 organiseert ©-mill i.s.m. Miller Morrizz organizing een gaaf all-in (Kerst)voetbaluitje! Tegen een gereduceerde prijs, voor alle Millers naar het beregezellige Borussia Park van Borussia Mönchengladbach. Meld je aan per mail’ a.nelissen@cmagne.com.

Programma

14.45 uur | Verzamelen bij C’Licious

15.00 uur | Vertrek per luxe touringcar naar Mönchengladbach Aankomst Borussia Park

16.15 uur | Aansluitend 2 uur met de hele groep vrije tijd in het Fanhaus Aanvang Bundesligawedstrijd

18.30 uur | Borussia Mönchengladbach – FC Nürnberg

20.45 uur | Vertrek naar Heerlen

Waarom de Bundesliga?

Zoals jullie uiteraard weten is de Bundesliga inmiddels de aansprekendste competitie van Europa met de meeste toeschouwers per wedstrijd. Bij Gladbach zitten wekelijks 54000 toeschouwers. Op slechts een uurtje rijden van Heerlen maak je de grootsheid van de Bundesliga mee bij de Traditionsverein van “Die Fohlen”, Borussia Mönchengladbach.

Wat kun je verwachten?

Wij bieden onze Millers een dagje uit aan wat ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring wordt waar nog lang over zal worden nagepraat. We beginnen ons uitje op 18 december 2018 om 14.45 uur als we verzamelen bij restaurant C’Licious. Om 15.00 uur vertrekken we met een luxe touringcar naar Gladbach voor het bezoek aan de wedstrijd Borussia Mönchengladbach – FC Nürnberg die begint om 18.30 uur. Voorafgaand hebben wij vol- doende tijd om te genieten van de vriendelijke voetbalsfeer in het Fanhaus waar suppor- ters van beide teams gemoedelijk genieten van een heerlijk Duits biertje met een Brat- wurst. Uiteraard ook een ideale gelegenheid om je collega Millers beter te leren kennen! Een uur tot 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd zullen wij gezamenlijk naar het sta- dion lopen dat slechts 5 minuten verwijderd ligt. We gaan er in ieder geval met alle Millers en hun relaties of familieleden een feest van maken als ”Schlachtenbummler” van Borus- sia Mönchengladbach.
Wil je gebruik maken van deze speciale aanbieding?

Meld je vandaag nog aan bij Annyck Nelissen via mail a.nelissen@cmagne.com, want vol = vol. Uiteraard zijn partners, (zaken)relaties, familie van Millers ook van harte welkom!