Mededeling: Inspectie elektrische installatie

Vanaf deze week wordt er gestart met de inspectie van de elektrische installatie door inspectiebureau van Empel. Er wordt onderzocht of de installatie voldoet aan de NEN 3140. Getoetst wordt o.a. of de installatie voldoet aan de eisen voor een veilige werkomgeving.

Om de installatie goed te beoordelen is het noodzakelijk dat kortstondig de spanning uitgeschakeld wordt. Natuurlijk zullen wij de overlast tot een minimum beperken. Hieronder tref je de tijden en gebouwen waar mogelijk de spanning uitgeschakeld wordt:

25 oktober Gebouw C 7:30-8:30 uur

29 oktober Gebouw B 7:30-9:30 uur

30 oktober Gebouw B 7:30-9:30 uur

5 november Gebouw D 7:30-9:30 uur

6 november Gebouw E 7:30-9:30 uur

Het is aan te bevelen om tijdens bovengenoemde tijdstippen spanningsgevoelige apparatuur zoals computers, servers e.d. uit te schakelen. Indien de spanning uitgeschakeld wordt zal er ook nog gewaarschuwd worden. Het is echter niet uit te sluiten dat er mogelijk een groep wordt uitgeschakeld wordt zonder dat duidelijk is waar de bijbehorende contactdozen zich bevinden.

Tijdens het onderzoek is het ook noodzakelijk dat de inspecteur ruimtes kan betreden om de spanning voorziening te beoordelen. Hierbij moet u hoofdzakelijk denken aan wandcontactdozen. Graag vernemen wij tijdig indien het niet mogelijk is op genoemd tijdstip de ruimte te betreden.

Onderstaande tabel laat de tijden zien waarop mogelijk de inspecteur de ruimte zal betreden:

25 oktober Gebouw C 8:30-12:00

Gebouw A 12:00-16:00

29 oktober Gebouw B 9:30-16:00

30 oktober Gebouw B 9:30-16:00

5 november Gebouw D 9:30-16:00

6 november Gebouw E 9:30-16:00

Graag vernemen wij tijdig indien het niet mogelijk is op genoemd tijdstip de ruimte te betreden. U kunt dit kenbaar maken bij onze parkreceptie. Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor het ongemak maar deze keuring is noodzakelijk voor de veiligheid van alle gebruikers.

Indien er nog andere vragen zijn dan horen wij deze graag. Een mailtje naar onze parkreceptie en we nemen spoedig contact met u op: receptie@cmill.com.