©-mill online

©-mill online is live! Een nieuw online platform waar de huurders in gebouw A en gebouw B al bij zijn aangesloten (zo niet, zie de aanmeldlink onderaan dit bericht). Afgelopen jaar hebben we de online community getetst, mede met de hulp van Millers. Met die ervaringen gaan we nu dus echt live.

Nu de eerste stappen zijn gezet, is het tijd om ook de huurders uit de andere gebouwen aan te sluiten. Deze online community is er om relevant nieuws snel en effectief te delen met de Millers. Denk hierbij aan aankondigingen van events, uitnodiging voor de Breakfast Club, werkzaamheden en good-to-know’s. Dat betekent dat deze mededelingen vanaf aankomende maandag niet meer in de nieuwsbrief worden meegenomen. Met de uitrol van de online community zal t.z.t ook de nieuwsbrief gaan verdwijnen.

Wil je op de hoogte blijven en zelf de voordelen van het platform ondervinden, meld je dan aan via: https://cmill.sowebuild.com/signup. In de toekomst zal het platform voor meerdere doeleinden worden gebruikt, nu ’ter introductie’ wordt het kanaal alleen gebruikt om formele meldingen vanuit ©-mill te plaatsen, zoals je deze gewend bent vanuit de nieuwsbrief.

Heb je direct een vraag over het platform of over het aanmelden er van? Mail dan naar a.nelissen@cmagne.com.

© you at ©-mill online.