De Breakfast Club | 20 juni

Noteer woensdag 20 juni alvast in je agenda, dan is Roda JC te gast tijdens onze Breakfast Club. Een ochtend die in het teken staat van sport, community’s, maatschappelijke verantwoordelijkheid en natuurlijk business. Elementen die ook ©-mill raken. Ontbijt je mee? Meld je dan aan: a.nelissen@cmagne.com.

Roda JC beschikt over een uniek marketing en mediaplatform en ze zijn specialist in het inzetten van sport om een bijdrage te leveren aan bedrijfsdoelstellingen van haar relaties. Hierbij focussen ze op marketing & sales, relatiemanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en company pride en wordt op basis van maatwerk samengewerkt met hun partners. Patrick L’Espoir (Sales manager) zal een aantal best-cases presenteren en aangeven op welke vlakken Roda JC Business van meerwaarde kan voor ondernemers.

Door naam, aantrekkingskracht, menskracht, stadion en faciliteiten op een goede manier in te zetten, kan Roda JC Kerkrade ook veel betekenen voor de maatschappij. Roda JC Kerkrade heeft vanuit deze gedachte stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij opgericht. Zij leveren, met als platform Roda JC Kerkrade, een structurele en zichtbare bijdrage aan de Limburgse maatschappij door samen met partners maatschappelijke uitdagingen in de provincie aan te gaan, vanuit de pijlers Participatie, Gezondheid en Respect. Roel Brouwers zal tijdens de ontbijtsessie meer vertellen over de Maatschappelijk projecten van Roda JC Kerkrade en de impact hiervan op de omgeving.

Programma

07.30 uur Start ontbijt

08.00 uur Start presentatie

09.00 uur Einde