Bijzondere kunst in aantocht.. mét winactie

Nieuwe maand, tijd voor nieuwe kunst aan de muren in gebouw A. Dit keer de eer aan Heidi Hillebrand-Lansdaal. Geboren in ‘s-Hertogenbosch en na haar studententijd in Maastricht in het mooie zuiden blijven wonen. Als kind vond ze tekenen altijd al heerlijk. Fijn een eigen wereld creëren op papier. Momenteel in opleiding tot holistisch tekendocent aan de Kolam Tekenschool voor Creatieve Communicatie. Ze maakt illustraties en schrijft helende verhalen met illustraties.

De werken die op C-Mill komen te hangen zijn gemaakt tussen 1996 en nu. Waarbij gebruik gemaakt is van verschillende technieken. Potlood, pen, pastelkrijt en aquarelverf. Sommige werken zijn gemaakt met een tekentablet. Alle werken zijn gedigitaliseerd en afgedrukt op canvas of papier. Ze worden in een beperkte oplage gedrukt en voorzien van handtekening, volgnummer en certificaat van echtheid met een persoonlijke boodschap. Is er een werk dat je aanspreekt of raakt, maar je zou het graag in een ander formaat willen hebben, dan kan dat op bestelling voor je gemaakt worden.

Omdat Heidi van interactieve elementen houdt, wordt er een winactie gehouden in de periode dat ze op ©-mill exposeert. 2 Millers maken kans op een innerlijk kind afbeelding naar keuze. Je kunt meedoen door een foto te maken van het geëxposeerde werk op C-Mill dat je het meeste aanspreekt. Als je die foto deelt op je eigen facebook tijdlijn en Fijnkonijn ArtWorks tagt maak jij kans op deze prijs!


Mocht je meer werken willen zien, dan kun je Heidi volgen op Facebook, Instagram & LinkedIn.

https://www.facebook.com/HeidiHillebrandKrachtinKleur/ ,

https://www.instagram.com/heidihillebrandkrachtinkleur/ en

https://www.linkedin.com/in/heidi-hillebrand