Een nieuwe Miller stelt zich voor…

MORRIZZ ORGANIZING bestaat 6 jaar. Tijd voor een eigen werkruimte waar ik net iets anders kan werken dan thuis vanaf de bank. Na een inspirerend bezoek aan de open dag was ik volledig óm. ©-mill met haar frisse imago zou ook mijn plek worden, omgeven door net zulke enthousiaste ondernemers als ik zelf ben.

Morrizz is ontstaan uit liefde voor het organiseren van leuke activiteiten. Inmiddels zijn wij, door onze passie en enthousiasme, uitgegroeid tot dé aanbieder in Limburg voor georganiseerde sportreizen voor groepen. Door middel van onze persoonlijke begeleiding tijdens alle trips en aantrekkelijke prijzen maken wij onze internationale voetbal -, formule 1 -, dart -, en ijshockeyreizen voor jong tot oud onvergetelijk. Wij reizen per luxe touringcar naar onze bestemmingen voor onze dag – of meerdaagse trips. Onze gasten bestaan uit leden van sportverenigingen, vriendengroepen, personeelsverenigingen, bedrijven en andere geïnteresseerden die op zoek zijn naar een gezellig uitje met vrienden, gezin of collega’s. Wij bezoeken zeer regelmatig voetbalwedstrijden in de Bundesliga en Premier League waarbij ons aanbod voortdurend groeit. Zeer in trek zijn ook onze Formule 1 reizen die bestaan uit 5 daagse reizen naar de Grand Prix van Spanje en Oostenrijk en een dagtocht naar België.

Naast sportreizen verzorgen wij ook concertreizen naar onder andere Helene Fischer, Vrienden van Amstel Live en de Toppers en is Morrizz in te schakelen voor de organisatie van leuke teamuitstapjes, bedrijfs-uitstapjes, stedentrips en pretparkreizen naar bijvoorbeeld Europa Park, Moviepark en Phantasialand. Wij nemen onze opdrachtgever de volledige organisatie uit handen. Deze geeft alleen zijn wensen aan en laat de rest aan ons over; de gasten hoeven alleen nog maar te genieten.

Mocht u voor uw bedrijf of sportvereniging op zoek naar bedrukte bedrijfs – of sportkleding, polo’s, T-shirts, hoodies, petten, tassen, keycords of andere bedrukte merchandise? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken snel, goed en tegen betaalbare prijzen met persoonlijke aandacht voor uw wensen en ook voor kleinere aantallen.

Wilt u kennis maken met mij en met een klein organisatiebureau waar persoonlijke aandacht, maatwerk, service en oog voor detail hoog in het vaandel staan? Bel, app, mail mij voor een afspraak en kom eens langs voor een kop koffie in unit 1.21 van gebouw 7. Ik verheug mij al op uw komst.

Morrizz, veel is mogelijk……de rest is een uitdaging!

Maurice Schreijen

www.morrizz.nl | Facebook | T. 06-29548396