Breakfast Club 18 april | Vloggen, echt iets voor jou?

Volgende week woensdag staat de volgende Breakfast Club* op de planning. Naast verse broodjes, snijden we ook interessante en actuele onderwerpen aan. Tijdens komende editie zal Lindy Wintraecken (LIWI fotografie, gebouw B) je meenemen in de wereld van vloggen. Interessant? Meld je dan hier meteen aan.

Vloggen, dé nieuwe manier om jouw klant/doelgroep online aan te spreken. Lindy geeft je tips en advies hoe je vloggen kunt inzetten om je online aanwezigheid te versterken, hoe een goede vlog in elkaar steekt en wat je maar beter niet kunt doen als je besluit de videoblog toe te voegen aan je communicatiestrategie.

Alvast een vlog van Lindy bekijken? Klik dan hier.

PROGRAMMA

07.30 uur Ontbijt

08.00 uur Start presentatie

09.00 uur Einde

Tot woensdag.

© you!