Het moment is eindelijk daar!

Beste Miller,

Het moment waarvan we wisten dat het eens zou komen, is vandaag! Geerd Simonis heeft officieel goedkeuring gekregen van Justis (Den Haag) om zijn langgekoesterde droom werkelijkheid te laten worden; de naamswijziging van Simons naar C’monis.

In de praktijk betekent dit voor de huurders van ©-mill twee dingen;

1. Vanaf vandaag wijzigt het e-mailadres van Geerd in g.cmonis@cmagne.com

2. Alle eerder getekende allonges komen te vervallen en zullen vanaf komende week opnieuw ondertekend moeten worden gezien deze naamswijziging.

Wil je een afspraak inplannen voor deze ondertekening, neem dan contact op met Kim Kickken. Mochten jullie verder vragen hebben of Geerd willen feliciteren met dit heugelijke nieuws, weet dan dat het 1 april is en de agenda vandaag redelijk volstaat (met grapjes).. Maar dat vanaf volgende week zeker een afspraak gemaakt kan worden!

Grapje..!

Groetjes van iedereen op kantoor.