StartersCentrum Limburg organiseert de Startersdag

“Ondernemen doe je samen!” Na Maastricht en Roermond organiseert het StartersCentrum Limburg de Startersdag Heerlen. Een gratis regionaal event voor eenieder die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of de laatste jaren als zelfstandige is gestart. De Startersdag vindt plaats op donderdag 19 april a.s. van 19.00-22.00 uur, locatie ©-mill.

De Startersdag is kleinschalig van opzet. Op 1 plek in de regio informeren wij starters, bieden hen de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers te ontmoeten in een ondernemende omgeving. Afgestemd op de vele startersvragen uit de dagelijkse praktijk is een boeiend en informatief programma samengesteld, In twee rondes worden diverse workshops aangeboden:

• Starten vanuit de WW (UWV)

• Starter en fiscus (Belastingdienst)

• Starter en de bank(financiering); waarom een ondernemingsplan (Rabobank)

• Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap (OAMKB)

• Versterk je merk online! (Pure Minds)

• Broodfonds en verzekeringen (Risk-Co)

• Ondernemend presenteren; Presenteer jezelf, pitch je bedrijf en gebruik spreken als een verkoopkans (Presual)

Naast de workshops is er een informatiemarkt waar diverse bedrijven zich presenteren met diensten die starters vaak nodig hebben. Deelname aan de startersavond en de workshops is gratis. Wel dient men zich vooraf aan te melden. Dat kan vanaf zaterdag 24 maart via de website

http://www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.

Of contacteer Ger Smith van het StartersCentrum Limburg Tel: 06-29058301 of e-mail: gs@starterscentrum.nl