Breakfast Club woensdag 21 februari

Volgende week woensdag staat de volgende Breakfast Club op de planning. Naast verse broodjes, snijden we ook interessante en actuele onderwerpen aan. Tijdens komende editie zal Aron Dijkstra (Swaptoo, huurder in gebouw b) je meer gaan vertellen over het 3D printen van diverse objecten. Aron heeft zelf een 3D printer op kantoor staan en zal deze tijdens de Breakfast Club meenemen en de werkin ervan presenteren. Meld je direct aan.

3D printen (Rapid Prototyping of Rapid Manufacturing) is een vrij nieuwe productietechniek die veel nieuwe mogelijkheden biedt.. De techniek bestaat al sinds de jaren ’80 maar is sinds enkele jaren pas bekend bij het grote publiek. Bijna elke wenselijke vorm kan worden gecreëerd in een groot scala aan materialen. Het voordeel om met deze techniek te starten zit in o.a. de korte levertijd, het direct printen van bijvoorbeeld een prototype, de vorm (hoe complex ook) zal nooit voor een kostprijs verhoging zorgen en productiefouten kunnen vroegtijdig worden ontdekt.

Wil je meer weten over het 3D printen of wat het voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen? Kom dan naar de Breakfast Club.

PROGRAMMA

07.30 uur Ontbijt

08.00 uur Start presentatie

09.00 uur Einde